Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltopäällikkö Sundström Ab Oy:lle

Sundström Ab Oy on vanha perheyhtiö, jolla on viime vuosina ollut hyvä kasvu. Työllistämme nykyään noin 130 ihmistä, ja liikevaihtomme on yli 70 miljoonaa euroa. Pätevä henkilöstö, modernin tekniikan investoinnit sekä asiakkaiden tarpeita vastaavat räätälöidyt ratkaisut ovat mahdollistaneet menestyksemme. Toiminta-alojamme ovat maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi, kuljetus ja murskaus. Lisätietoja yrityksestämme www.sundstroms.fi

Oletko kiinnostunut monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset kehittämään huoltotoimintaa?

Haemme Sundström Ab Oy palvelukseen Pedersöreen

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan raskaiden koneiden korjausten ja huoltojen suunnittelusta, tuloksekkaasta toteutuksesta sekä valvonnasta. Toimit asentajien esimiehenä ja varmistat, että huolto onnistuu sovitun aikataulun mukaan. Hallinnoit kaikkea huoltoon tarvittavaa tietoa ja tuotat tarvittavat tekniset suunnitelmat ja aikataulut. Huoltotoimintojen ja prosessien kehittäminen on työsi keskiössä. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, jossa olet ollut tekemisissä asennusten, hitsauksen tai huoltojen kanssa. Olet järjestelmällinen ja toimeen tarttuva. Omaat erittäin hyvän organisointikyvyn, etkä kiireenkään keskellä unohda dokumentoinnin ja työturvallisuuden tärkeyttä. Sinulla on hyvät esimies- ja vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä päätöksiä. Kommunikoit suomen ja ruotsin kielellä.  

Arvostamme aikaisempaa kokemusta huoltotoiminnan esimies- tai asiantuntijatehtävistä.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
                     - vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja modernit työvälineet
                     - mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Huoltopäällikkö Sundström Ab Oy:lle

68910 Pedersören kunta
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus