Skip to main content

Huoltosähköasentaja

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timatteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimialueemme on koko Suomi ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä sekä Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Etsimme asiakkaallemme huoltosähköasentajaa. Työkohteet vaihtuvat ja työ on liikkuvaa työtä. Asiakasyritys on 10 vuotta vanha, mutta heillä on takanaan jo pitkä historia ja paljon arvokasta kokemusta kiinteistö-, talo- ja teollisuustekniikasta. Heillä on juuret 10 maassa eri puolilla Pohjois-, Keski-, ja Itä-Eurooppaa.

Työtehtävänäsi on huoltosähköasentajan työt, mm. paljon tarkkaa ja huolellista vianetsintää ja viankorjausta.

Työ vaatii sinulta kokemusta huoltosähköasentajan töistä, automaatiopuoli pitää olla täysin hallussa sekä logiikoiden osaamista. Sinulla täytyy olla myös voimassaoleva työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortti. Lisäksi vaadimme sinulta todella reipasta ja oma-aloitteista asennetta, sitoutuvuutta ja hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa. 

Tehtävään valitulla on tavoitteena työllistyä asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa henkilöstökoordinaattori Jenna-Lee p. 040 060 1432 tai [email protected]
Hakemuksen pääset täyttämään tästä.

Eikö tämä ollut etsimäsi teollisuusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity teollisuusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia Uusimaan teollisuudessa alkaa päivittäin ja voimme huomioida hakemuksesi myös muihin soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, kuten edelliset esihenkilösi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti