Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltoteknikko, Getinge / Maquet Finland Oy

Haussa itsenäinen matkatyöstä nauttiva asiakaspalveluhenkinen sähkö-/automaatioalan moniosaaja!

Getinge Ab tytäryhtiö Maquet Finland Oy etsii kauttamme HUOLTOTEKNIKKOA.

Huoltotiimin laajentuessa ja etsimme asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa. Tehtäviisi kuuluvat leikkauspöytien, valaisimien, kattokeskuksien, varsistojen ja monitorien asennukset, korjaukset, huollot sekä IT-ratkaisut. Huoltotiimi tarjoaa asiakkailleen varaosia, koulutusta, teknistä tukea, suorittaa käyttöönoton ja validoinnin paikan päällä asiakkaan luona.

Liikkuvana huoltoteknikkona olet ensisijainen edustaja terveydenhuollon asiakkaille. Työskentelet teknisesti kehittyneiden tuotteiden asennuksen, vianmäärityksen, korjauksen ja huollon parissa, joka asettaa suuria vaatimuksia tarkkuudelle, vastuullisuudelle ja dokumentoinnille. Olet yhteydessä asiakkaisiin, joten sosiaaliset taitosi ovat tärkeässä roolissa. 

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää sähkö-/automaatioalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta koneiden, sähkötekniikan ja elektroniikan asennus- ja korjaustehtävien parista. Olet huolellinen sekä vastuuntuntoinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot. Paineensietokykysi on hyvä ja ymmärrät, että asiakas on aina keskiössä. Suomen kielen lisäksi tulet työssäsi toimeen englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Työssäsi olet yhteydessä kansainvälisten laitetoimittajien tuotetukeen. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja hallitset Office -ohjelmistot. Asuinalueesi tulisi sijaita esim. Tampereen, Jyväskylän, Seinäjoen tai Vaasan alueella. Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakkaiden luona, joten olet valmis matkustamaan työssäsi yrityksen huoltoautolla.

Getinge on globaalisti toimiva, johtava terveydenhuollon ja life science -toimialan tuote- ja järjestelmätoimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Getingen palveluksessa on yli 10 000 henkilöä ja toimimme 38 maassa. Ihmishenkien pelastaminen on maailman tärkein työ. Johtavana lääketeknologian yhtiönä keskitymme jokaiseen lahjakkuuteen ja resurssiin, jotka voivat auttaa asiakkaitamme pelastamaan mahdollisimman monia ihmishenkiä. www.getinge.com

Sinua odottaa mielenkiintoinen, monipuolinen sekä itsenäinen tehtävä. Vaihtelevan työympäristön lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja laitteisiin.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huoltoteknikko, Getinge / Maquet Finland Oy

Etelä-Pohjanmaa
Keski-Suomi
Pirkanmaa
Pohjanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti