Skip to main content

Huoltotyöntekijä, Hossa (2 paikkaa)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme kahta (2) huoltotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen (1,5 kk) Kainuun ja Koillismaan puistoalueen kenttätiimiin Hossan alueelle 14.2.2022 alkaen.

Kainuun ja Koillismaan kenttätiimi vastaa valtion mailla retkeilyn palveluvarustuksen suunnittelusta, rakentamisesta ja huollosta. Huoltotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat retkeilyreittien kestävöinnin ja rakennusmateriaalien maastokuljetuksen työt. Tehtävänä on ensisijaisesti kuljettaa moottorikelkalla Hossan kansallispuistossa ja ympäröivillä alueilla reittien ja rakenteiden kunnostukseen tarvittavaa puutavaraa ja muuta materiaalia.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyvää moottorikelkan käsittelytaitoa (ajo umpihangessa, ajo raskaan kuorman kanssa vaihtelevissa maastoissa ja olosuhteissa), taitoa työskennellä ulkona vaihtelevissa keli- ja maasto-olosuhteissa, hyvää aluetuntemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.1.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa luontovalvoja Tapani Seppänen, puh. 0400 192612. Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16.