Skip to main content

Huoltotyöntekijä, Pohjanlahden puistoalue (2 paikkaa)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme kahta (2) huoltotyöntekijää määräaikaisiin työsuhteisiin Pohjanlahden puistoalueen kenttätiimiin. Työsuhteet ovat kestoltaan 1.3.-30.11.2022 (9 kk). Tehtävien toimipaikka on Syöte.

Pohjanlahden puistoalueen kenttätiimi vastaa valtion mailla retkeilyn palveluvarustuksen suunnittelusta, rakentamisesta ja huollosta. Huoltotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat rakennusmateriaalien maastokuljetukset kohteisiin, rakennusten kattojen uusiminen ja muut mahdolliset kunnostustyöt sekä alueen reittien ja taukopaikkojen siisteydestä ja turvallisuudesta huolehtiminen.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyvää maastorakentamisen taitoa, moottorikelkan käsittelytaitoa (ajo umpihangessa, ajo raskaan kuorman kanssa vaihtelevissa maastoissa ja olosuhteissa), BE-ajokorttia sekä hyvää mönkijän käsittelytaitoa. Työssä tarvitset itsenäistä työotetta ja taitoa työskennellä ulkona vaihtelevissa keli- ja maasto-olosuhteissa. Vahva aluetuntemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. 

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, kenttäpäällikkö Hannele Kytö 0401849709. 


Huoltotyöntekijä, Pohjanlahden puistoalue (2 paikkaa)

93280 Pudasjärvi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus