Skip to main content

Huonekalumyyjä, Kalustetalo Vantaa

Kalustetalo on vuonna 1998 perustettu kotimainen huonekaluyritys, joka on erikoistunut mittatilaustyöllä tehtyihin kotimaisiin sohviin. Tuotteet valmistetaan Rautalammella 40 ammattilaisen voimin ja niiden valmistuksessa kotimaisuuden lisäksi painotetaan ekologisuutta ja allergiaystävällisyyttä. Kalustetalon liikkeet sijaitsevat Vantaalla ja Lahdessa.

Haemme nyt tasokkaaseen Vantaan Kalustetaloon myyjää. Pääset mukaan pieneen myyntitiimiin, jossa saat äänesi kuuluviin ja olet osana rakentamassa kalustetalon tulevaisuutta. Mikäli sinulla on osaamista mm. sosiaalisesta mediasta tai kuvan käsittelystä, voidaan työnkuvaa myynnin lisäksi laajentaa niin, että pääset loistamaan myös tällä saralla, tämä ei ole kuitenkaan pakollista.

Myyntityössä olet mukana Kalustetalon eksklusiivisten sohvien rakentamisessa asiakaslähtöisesti. Työsi myymälän puolella perustuu vahvasti myynti- ja asiakaspalvelutyöhön. Suuressa painoarvossa on asiakkaan auttaminen kotimaisten mittatilaussohvien osalta. Asiakas on läsnä suunnittelussa, jossa myyjä löytää ratkaisut asiakkaansa tarpeisiin. Sohvan rakentamisessa huomioidaan mallin ja mittojen lisäksi esimerkiksi istuinsyvyys, käsinojien muotoilu ja pehmuste valinnat. Lopullinen tuote vastaa asiakkaan tarpeita ja ylittää odotukset. Eikö ole hienoa että sohvat saavat 15 vuoden runko- ja jousistotakuun lisäksi verhoilupalvelun puoleen hintaan tarvittaessa ja näin asiakas saa oikeasti kestävän tuotteen. Pääset siis myyntityöhön, jossa asiantuntijuudellasi on tärkeä rooli. Myyntityö on monipuolista ja lopputulos varmasti palkitsee; Pitkäikäinen ja kotimainen sohva matkalla tyytyväisen asiakkaan kotiin.

 Tehtävässä ei edellytetä aikaisempaa myyntikokemusta huonekalujen parissa, sillä perehdytämme valittavan henkilön kattavasti myyjän tehtävään. Uskomme kuitenkin, että tehtävässä pärjää, jos takataskusta löytyy aikaisempaa myyntikokemusta.

Odotamme sinulta:

  • aikaisempaa myyntikokemusta
  • vahvaa asiakaspalveluosaamista
  • proaktiivisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta
  • eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tai osaamisen somemateriaalin tuotosta (ei pakollista)

Työsuhde: kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. 

Työaika: Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan (ma-pe 11-19, la 10-17, su 12-17)

Palkka: sovittavissa, riippuen kokemustasosta

Sijainti: Vantaa, kauppakeskus Viisari

 Jätä hakemus pikimmiten ”hae työpaikkaa” -linkin kautta viimeistään 15.1.2021. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja voimme sulkea haun sopivan hakijan löydyttyä.

Jos sinulla herää kysymyksiä haun tiimoilta, ole yhteydessä Rainmakerin suunnalta Vanessa Heinoon. Hänet tavoitat puhelimitse tai Whatsappin kautta numerosta 040 1319632 tai sähköpostitse [email protected].


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Huonekalumyyjä, Kalustetalo Vantaa

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti