Skip to main content

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentaja

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentaja

Haemme kuopiolaiselle asiakkaallemme hydrauliikka-asentajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Tehtäviisi kuuluu asennustöitä niin yrityksen omissa tuotanto- ja huoltotiloissa kuin heidän asiakaskohteissaankin. Osa kohteista sijaitsee Pohjois-Savon ulkopuolella, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työaika on maanantaista perjantaihin 07.00-15.30.

Toivomme, että sinulle on karttunut jo jonkin verran alan kokemusta, mutta huomioimme haussa myös uransa alkupuolella olevat asentajat.

Kädentaitojen lisäksi edellytämme työntekijöiltämme hyviä kommunikaatio- ja asiakaspalvelutaitoja. Suoritat ison osan töistä itsenäisesti, mutta toivomme, että kykenet myös toimimaan osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyisen palkkausmallin ja hyvät kehitysmahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa.

Haku päättyy: 13.2.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentaja

Bolt.Works Oy
Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kuopio
Bolt.Works Oy
Kuopio
Bolt.Works Oy
Tampere
Bolt.Works Oy
Seinäjoki
Bolt.Works Oy
Kokkola