Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hyllyttäjä keikkatyöhön Mikkeliin HETI

Kaupanalan aurinkoisia aamuvirkkuja asiakaspalvelijoita keikkatyöhön Mikkeliin

Etsimme vähittäis- ja päivittäistavarakaupan asiakkaillemme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita hyllyttäjiä keikkatyöhön, vuoroja tarjolla Mikkelissä. Keikkatyö sopii hyvin myös opiskelun tai toisen työn ohessa tehtäväksi, sillä vuoroja on satunnaisesti. Huomaathan kuitenkin että vuorot ovat aamupainoitteisia ja alkavat aikaisin aamulla noin klo 6 tai 7.

Tehtäviin kuuluu itsenäinen kuormien purku, hyllyttäminen ja asiakaspalvelu. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta keikkatyöhön.

Toivomme Sinulta:

  • reipasta asiakaspalveluasennetta

  • ystävällisyyttä

  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

  • aiempaa kokemusta hyllytyksestä (myös harjoittelujaksot huomioidaan)

  • hyvää fyysistä kuntoa

Hae paikkaa viimeistään 26.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.jaaskelainen@barona.fi, +358400170108

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Hyllyttäjä keikkatyöhön Mikkeliin HETI

Barona
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus