Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hyllyttäjäksi kaupan alalle Riihimäelle

Hei, sinä reipas ja järjestelmällinen tyyppi, etsintäkuulutamme hyllytyksestä kiinnostuneita henkilöitä Riihimäelle ja lähialueille!

Työtehtävässä arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pirteää mieltä ja reipasta otetta työhön. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat sekä arkeen että juhlaan.

Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi useissa eri kohteissa. Työskentelykohteita on ympäri Riihimäkeä, jonka vuoksi sinun on oltava valmis liikkumaan.

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heidi.koski@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Hyllyttäjäksi kaupan alalle Riihimäelle

Riihimäki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus