Skip to main content

Hyllytystaitoinen kassamyyjä keikkatyöhön

Kaupanalan aurinkoisia asiakaspalvelijoita keikkatyöhön Mikkeliin

Etsimme vähittäis- ja päivittäistavarakaupan asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita hyllytystaitoisia kassatyöntekijöitä keikkatyöhön, vuoroja tarjolla Mikkelissä. Keikkatyö sopii hyvin myös opiskelun ohessa tehtäväksi, sillä vuoroja on satunnaisesti.

Tehtäviin kuuluu itsenäinen kassatyöskentelyn lisäksi kuormien purku, hyllyttäminen ja asiakaspalvelu. Etsimme kaupan alan monitaitureita, joilta veikkauksen lisäksi hoituu niin kassalla kuin lattialla työskentely. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta keikkatyöhön.

Toivomme Sinulta:

  • reipasta asiakaspalveluasennetta

  • ystävällisyyttä

  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

  • hyvää fyysistä kuntoa

  • kassa- ja veikkausosaamista

  • täysi-ikäisyyttä

Hae paikkaa viimeistään 09.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.jaaskelainen@barona.fi, +358400170108

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Hyllytystaitoinen kassamyyjä keikkatyöhön

Barona Myynti & Kauppa
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus