Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hyvinkäälle CNC-jyrsijä

Hei sinä aloitteleva tai kokenut koneistaja! Jos kaipaat pitkäaikaista työtä, hae nyt ProMestan teollisuuteen CNC-koneistajaksi. Etsimme asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle koneistajaa/CNC-jyrsijää laadunvalvonta- ja kokoonpanotehtäviin. Kyseessä on täyspäiväinen vuorotyö, tähtäimenä vakituinen työpaikka.

Mitä tarjoamme:

  • kilpailukykyisen palkan sopimuksen mukaan
  • vakituinen työsuhteen
  • tilaisuuden päästä kehittämään itseäsi koneistajana

Hakijoilta edellytämme:

  • kokemusta koneistajan töistä
  • piirustusten lukutaitoa
  • oma-aloitteisuutta

Aloitus ja palkka katsotaan sinulle sopiviksi. Jos koet olevasi etsimämme tekijä, jätä hakemus alla olevasta linkistä. 

Jätä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12141839

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timatteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Eikö tämä ollut etsimäsi teollisuusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity teollisuusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia Uusimaan teollisuudessa alkaa päivittäin ja voimme huomioida hakemuksesi myös muihin soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, kuten edelliset esihenkilösi.

Hyvinkäälle CNC-jyrsijä

Hyvinkää
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus