Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ICT-asiantuntija

Haemme Helsingin kaupunginkanslian digitalisaatioyksikköön ICT-asiantuntijaa.

Tietoliikenne- ja kyberturvatiimi huolehtii kaupungin tietoliikenteen infrastruktuurista ja tietoturvaan liittyvistä tehtävistä. ICT-asiantuntija hoitaa niihin liittyviä teknisiä tehtäviä yksin ja yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Haluatko osaksi merkittävää uudistusta tuomalla mukaan osaamisesi? Olemme ensisijaisesti asiakaspalveluorganisaatio, jota mitataan palveluiden laadulla ja osaamisella. Haluat mahdollistaa sen omalla panoksellasi, hyvällä asiakaspalvelulla ja avoimuudella uusille asioille.

Tulet tekemään tietoturvaan liittyviä auditointeja ja testausta tiimin jäsenenä. Pärjäät sujuvasti teknisessä tietoliikenteen ja järjestelmien monitoimittajaympäristössä. Et pelkää tarttua oman alueesi teknisiin yksityiskohtiin löytäen kuitenkin oleelliset epäoleellisista ja osaat raportoida tulokset kirjallisesti.

Tehtävän kelpoisuusehtona on kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva muu koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi luetaan alan koulutus (tekninen tai tietoturvaan liittyvä), sekä ymmärrys teknisistä auditoinneista (esim. konfiguraatiot, tietoliikenteen perusteet, tietoturva-arkkitehtuuri), penetraatiotestauksesta ja haavoittuvuusskannauksista perustasolla.

Tehtävä alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: asko.r.rasanen@hel.fi
Työpaikan osoite: Konepajankuja 5 C, 00510 HELSINKI
Työ alkaa: 1.11.2021 - 31.10.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.10.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KANSLIA-08-30-21
Ilmoitus jätetty: 21.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10965853

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

ICT-asiantuntija

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus