Skip to main content

ICT-järjestelmäkehittäjä

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja 12 eri paikkakunnalla. Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Lisäksi tarjoamme digipalveluita koko Suomeen. Työtämme teemme vahvalla laadulla ja ammattitaidolla. Laatujärjestelmällemme on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme.

Haemme tietohallintoomme ICT-JÄRJESTELMÄKEHITTÄJÄÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

ICT-järjestelmäkehittäjänä vastaat ensisijaisesti potilas-/asiakastietojärjestelmiemme kehitys- ja ylläpitotyöstä. Kuulut asiantuntevaan tietohallinnon palveluista vastaavaan tiimiin, jonka esimiehenä toimii tietohallintopäällikkö. 

Työsi painopiste on potilas- ja asiakastietojärjestelmissä, joiden käyttäjinä toimii hoitoammattilaisia sekä asiakkaita. Kehitystyötä, joka sisältää määrittelyä, teknistä suunnittelua ja toteutusta sekä testaamista, teet näiden järjestelmien välineillä Windows- ja selainympäristöissä. Lisäksi tarvitset tietokantaosaamista ja ohjelmointitaitoja.

Rooliin voi kuulua myös muiden järjestelmien, kuten CRM, kehittämistä no-/low code-tasolla. Kehität myös edellä mainituilla välineillä eri kohderyhmien raportointia. Tehtävän sisältöön kuuluu osallistuminen tietojärjestelmiä koskevien sisäisten koulutusten toteuttamiseen.
Käyttämiämme järjestelmiä ovat mm. potilastietojärjestelmät Mediatri, Medixine Suite ja Previct sekä muita järjestelmiä esimerkiksi Huubia, Dynamics 365 CRM, M365, Microsoft Access, MSSQL Server, IBM SolidDB, MariaDB.

Yhteistyökumppaneitasi ovat oman organisaation toimijoiden, mm. sisällöntuottajien, lisäksi myös potilas- ym. järjestelmien ohjelmistotoimittajat. Vastaat tehtävistä ensisijaisesti itsenäisesti, mutta tukenasi on koko tietohallinnon tiimi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävässä yrityksessä, jossa pääset palvelujen digitalisoinnin eturintamaan tällä toimialalla. Teemme työtämme laadukkaasti ja olemme ylpeitä siitä, että toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Työntekijöillemme tarjoamme lisäksi 

  • mutkattoman ja reilun työyhteisön
  • kattavan työterveyshuollon sekä lounas- ja virike-edun
  • viihtyisät toimistotilat Helsingin Itä-Pasilassa sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
  • palkan 3400 - 4400 €, joka koostuu peruspalkasta sekä koulutustasoosi, kokemukseesi ja sovellettavaan osaamiseesi pohjautuvista lisistä. 

Ketä etsimme?

Olet hyvän ongelmanratkaisukyvyn omaava. Olet myös kehityskykyinen ja -haluinen. Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Pidät kiinni aikatauluista, mutta suhtaudut joustavasti myös muutoksiin niissä. Työotteesi on itsenäinen ja vastuuntuntoinen ja pystyt viemään läpi sinulle uskotut tehtävät ammattitaidolla. Osaat myös toimia osana tiimiä. Lisäksi toivomme sinulta 

  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa it-alalta, esim. amk-tasolta tai vähintään muutaman vuoden työnkuvaa vastaavaa työkokemusta
  • tietosuojan ja tietoturvan tuntemusta ja tärkeyden tiedostamista käsiteltäessä arkaluonteista tietoa
  • kokemusta digipalvelujen portaalien ja nettisivustojen kehittämisestä
  • SQL-kielen ja -tietokantojen osaamista raportoinnin kehittämiseksi
  • JavaScript/jQuery-ohjelmointiosaamista, muu, esim. VBA eduksi
  • tulet hyvin toimeen sekä suomen että englannin kielellä

Arvostamme myös järjestelmäintegraatioratkaisujen ja -teknologioiden tuntemusta sekä aiempaa osaamista edellä mainituista järjestelmistämme. Eduksesi on myös Microsoft Power Platformin tai Linux-palvelinympäristön tuntemus. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Harri Vehviläinen, p. 050 361 4012, parhaiten tavoitettavissa pe 10.6.2022 klo 13–15, pe 17.6. klo 9-11, ja ma 20.6. klo 14-16 tai sähköpostitse harri.vehvilainen@a-klinikka.fi.

Jätä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, sillä haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

ICT-järjestelmäkehittäjä

Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus