Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ICT-pääsuunnittelija

Oletko hakemamme suunnittelija ja haluat ottaa uuden askeleen urallasi? Haluatko kehittää uusia ratkaisuja pohjautuen mm. pilvipalveluihin (Azure) ja miettiä uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiimme kyllä, niin liity tiimiimme!

Haemme ICT-PÄÄSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen tietohallintoon Mäntsälään. Yksikkömme vastaa koko Etevan tietojärjestelmäkokonaisuudesta ja kokonaisarkkitehtuurista. Voit tutustua Etevan toimintaan tarkemmin tästä https://www.youtube.com/watch?v=NWiU2CEtqyA

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset osoittamaan osaamisesi eri projekteissa ja kehitystehtävissä sekä kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Meillä suunnittelijan keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat:
- ratkaisusuunnittelu toimialojen tarpeiden pohjalta
- ärjestelmäarkkitehtuurin ja integraatioiden suunnittelu- ja kehittämistehtävät
- kehityksen seuraaminen ja uusien teknologioiden kartoitus

Parhaat edellytykset tehtävään sinulle antaa korkeakoulutasoinen IT-alan tutkinto ja kokemus ICT-projektien suunnittelu- ja kehitystehtävistä mm. teknisestä infrasta. Työssäsi tarvitset kokonaisuuksien ja järjestelmien riippuvuuksien ymmärtämistä sekä ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme toimittajayhteistyökokemusta sekä kykyä keskustella IT-asioista ymmärrettävästi myös toimialan edustajien kanssa. Katsomme eduksesi myös avoimuuden, kyvyn jakaa ja dokumentoida tietoa, innovatiivisen ajattelun sekä rohkeuden kokeilla uutta. Työnsisältöä voidaan tarkentaa valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme mukavan ja osaavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevalla on myös joustavat etätyömahdollisuudet. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja riittävää työkokemusta. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta tarvitaan 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin tietohallintopäällikkö Saku Salonen, puh. 040 304 7040. Hakuaika on 2.6. - 23.6.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: tietohallintopäällikkö Saku Salonen, puh. 040 304 7040
Työpaikan osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 23.06.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 2.6. - 23.6.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Ilmoitus jätetty: 02.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti