Skip to main content

ICT Service Manager

Sponda on Suomen johtava kiinteistösijoitusyhtiö, joka on erikoistunut toimitilakiinteistöjen omistamiseen, hallintaan, kehittämiseen ja vuokraamiseen Suomen suurimmissa kaupungeissa. Spondan sijoituskiinteistöjen vuokrattava kokonaispinta-ala on noin 1,1 miljoonaa neliömetriä. Sponda on Helsingin keskustan suurin kiinteistönomistaja. Asiakaslähtöisillä ratkaisuilla ja korkealaatuisilla kiinteistöillä Sponda luo aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä, toimii vastuullisesti ympäristön ja kaupunkikuvan kehittäjänä sekä tukee asiakkaitaan. Spondan strategian ytimessä on arvon luominen aktiivisilla toimilla ja investoinneilla. Spondan toiminnot on organisoitu neljään liiketoimintayksikköön: Toimistokiinteistöt, Kauppakeskukset ja liiketilat, Kiinteistökehitys sekä Coworking-tilat.

Ammattitaitoiseen joukkoomme on nyt haussa

ICT Service Manager

vastaamaan pilvipalvelualustamme, verkkoinfrastruktuurimme sekä tiettyjen ydinjärjestelmien (mm. Salesforce/CRM, M-Files/EDM) ja digitaalisten kanavien toimivuudesta, laadusta, asiakastyytyväisyydestä ja pienkehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä ulkopuolisten palveluntuottajien että ICT-kehitystiimin ja pääkäyttäjien sekä sisäisten asiakkaiden kanssa. Raportoit tehtävässä ICT-tuotantopäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee Spondan pääkonttorissa Helsingin keskustassa.

Etsimme innostunutta ja palveluiden laatuun intohimoisesti suhtautuvaa vahvaa digiosaajaa, joka on aidosti kiinnostunut loppukäyttäjien palvelukokemuksesta, viihtyy ihmisten parissa ja osaa kommunikoida sujuvasti liiketoimintojen kanssa. Palveluasenteen lisäksi olet tarvittaessa myös jämäkkä organisaattori ja hallitset projektihallinnan perusmenetelmät.

Toivomme sinulta

  • 3-5 vuoden työkokemusta palvelupäällikön tehtävästä
  • kokemusta verkkopalveluista ja Microsoftin pilviteknologioista
  • sujuvia vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä
  • tehtävään sopivaa vähintään AMK-tasoista koulutustaustaa
  • mahdollisesti myös (plussaa, ei välttämätöntä) osaamista seuraavista järjestelmistä/työkaluista/teknologioista: Salesforce, M-Files, Atlassian tuoteperhe (Jira ja Confluence), Arter ARC sekä verkkoteknologiat

Tarjoamme sinulle paikan tulevaisuuden tekijöidemme joukossa - monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan Spondan liiketoiminnan kehittämiseen ja sekä henkilöstön että asiakkaidemme palvelukokemukseen. Tehtävä tarjoaa sinulle jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia haasteita, joiden parissa pääset liiketoiminnan ja digitaalisen kehityksen näköalapaikalle. Meillä on erittäin kiva tiimi ja hyvä yhteishenki – tule mukaan loistavaksi kollegaksi!

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 30.8. mennessä tästä linkistä: https://bit.ly/3hnRGsZ

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Ville Lappi +358 50 577 7575 (9.7. asti  ja 9.8. jälkeen).

ICT Service Manager

Sponda / Compass HRG
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus