Skip to main content

ICT Specialist / Systems, Espoo

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset! 

Haemme kasvavaan Patrian Systems-liiketoimintaan ICT Specialistia Espoon toimipisteeseemme.

 

Tämän työn mielekkyys liittyy ongelmanratkaisuun! 

Tässä tehtävässä pääset haastamaan osaamistasi ja kehittymään huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissä. ICT Specialistin tehtävässä kehitetään ja ylläpidetään teknisesti vaativia tietoturvallisia ympäristöjä Patrian-liiketoimintojen tarpeisiin. Toimimme tiiviisti liiketoimintojemme ytimessä nopean toiminnan joukkona ratkoen päivän polttavia haasteita samalla haistellen parhaita toiminnan kehityssuuntia. Kun päivän päätteeksi Systemsin pelit ja rensselit toimivat moitteetta eivätkä tiimimme jäsenten kainalot kastu tuskanhiestä, olet onnistunut hyvin! 

Työkenttä on mielenkiintoinen toimintaympäristöstämme johtuen. Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Töitä tehdään eri turvaluokan ympäristöissä tietoturva-asiat vahvasti huomioiden. Työaikasi koostuu 50/50 operatiivisesta ongelmanratkaisusta ja toiminnan kehittämisestä. 

ICT Specialistina pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa suunnittelu-, kehitys-, ja ylläpitotehtävissä sekä kykyjesi mukaan myös liiketoimintojemme asiakashankkeissa. Toimit osana huipputiimiä yhteistyössä teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Olet oma-aloitteinen, ripeä tekijä ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät tietotaitosi jatkuvasti ajan tasalla ja työsi jälki on laadukkaan täsmällistä. Toivomme myös, että pinnasi on keskimääräistä pidempi, huumorintajusi ehtymätön ja taskustasi löytyy roppakaupalla hyvää palveluasennetta.   

Tehtävässä onnistumista tukee, jos sinulla on

  • linux-osaamista (kuten Ubuntu tai RedHat/CentOs palvelimet ja palvelut) ja 
  • infraosaamista (esim. pääsynhallinnasta, tietoturvasta ja verkkolaitteista) 

Tehtävässä menestymiseen auttaa myös aiempi kokemusta virtualisoinnista (VMware ESXi, oVirt tai vastaava) ja tietoturvallisten ympäristöjen suunnittelusta. Jos olet työskennellyt kyberin, valvonnan/monitoroinnin tai SIEM/lokituksen parissa, se on isoa plussaa. Eikä hätää, vaikka kaikki tämä ei olisikaan hallinnassa, palkkaamme myös potentiaalia ja koulutamme sinua tarvittaessa. 

Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.  Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa.  Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme?  

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista.  Hakuaika on normaalia pidempi kesälomakauden takia, mutta jos haet heti, ehdimme edistämään asiaa jo kesäkuussa. Jatkamme prosessin edistämistä elokuussa lomien jälkeen, jolloin pidämme haastatteluja. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Eeva-Maija Hiekkataipale (emppu@porkkanajakeppi.fi), puh 0400 710 141 ja Kaisa-Maria Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh  044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 8.8.2021 mennessä.  

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti.  Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

ICT Specialist / Systems, Espoo

Espoo
Vakituinen

Julkaistu 18.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
534,1 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus