Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

ICT Specialist

Biovian on turkulainen bioteknologiayritys, joka tarjoaa sopimusvalmistusta, -analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisia geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa ja muuttamaan ideoita tuotteiksi. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä.

Tiimimme kasvaa ja haemme nyt kollegaa ICT SPECIALIST -tehtävään.

Toimenkuvassa keskeisin tehtäväalue liittyy yrityksen sisäisen käyttäjätuen tehtäviin sisältäen mm. työasema-/laiteasennustehtäviä ja IT-tikettijärjestelmän toimeksiantoihin liittyviä palvelutehtäviä.

Osallistut lisäksi yleisesti ICT-infran ylläpitotehtäviin (lähiverkko, tietoturva) ja olet mukana ICT-tarvikehankinnoissa sekä ulkopuolisten palvelutuottajien valvonnassa ja koordinoinnissa. Tehtävässä osallistut myös laboratorio- ja tuotantoalueiden laitekannan ohjelmistopäivitystehtäviin sekä sisäisiin IT-kehityshankkeisiin, kuten uusien järjestelmien ja järjestelmäpäivityksien testaamiseen. Koska Biovian on kasvuyhtiö, uusien työntekijöiden aloittamiseen liittyvät toimenpiteet tulevat myös työllistämään sinua.

Tulet työskentelemään muutaman henkilön tiimissä, jossa on IT-toiminnon lisäksi IT-projektit. Työtä tehdään itsenäisesti, sillä jokaisella on oma roolinsa tiimissä. Eniten yhteistyötä tulet kuitenkin tekemään IT-päällikön kanssa.

Odotamme ja toivomme sinulta:

  • Riittäviä lähtötaitoja ja kokemusta yleisen käyttäjätuen tehtävistä, O365:n syvempi osaaminen on edellytys
  • Soveltuvaa IT-alan koulutusta
  • Motivaatiota uuden oppimiseen; tiketit voivat toisinaan olla rutiininomaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kimurantteja, pidempikestoisia ja selvitystä vaativia tehtäviä
  • Palveluhalukkuutta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Laboratorio- ja tuotantoalueisiin liittyvissä tehtävissä huolellista ja tarkkaa GMP-vaatimusten mukaista dokumentointia. Työkokemus lääketeollisuuden IT-sovelluskentistä/validointitehtävistä yleisten tukitehtävien ohella katsotaan eduksesi 

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mukavassa tiimissä. Annamme työtehtäviin hyvän perehdytyksen ja tarjoamme mahdollisuuden myös ammatilliseen kehittymiseen. Toimipiste sijaitsee Kupittaalla ja tehtävä on luonteeltaan vakituinen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Director, Engineering Marko Vuorinen 24.9. kello 9-11, puh. 050 438 3657 sekä MPS-konsultti Catharina Kallio, puh. 040 668 3080. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 3.10. mennessä.

 


Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla BioCityssä ja PharmaCityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

ICT Specialist

MPS
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus