Skip to main content

Ikääntyneiden palveluohjaaja, 2 paikkaa

Ikääntyneiden palveluohjaaja, 2 paikkaa, Espoon kaupunki, Espoo Haemme Espoon kaupungin vanhusten palveluiden Seniorineuvonta ja palveluohjaus -yksikkö Nestoriin kahta ikääntyneiden palveluohjaajaa neuvontapalveluihin Contact centeriin. Contact center tarjoaa neuvontaa ja palveluohjausta espoolaisille senioreille ja heidän omaisilleen tai läheisilleen. Neuvonnan asiointikanavia ovat puhelinneuvonta, [email protected] sähköposti ja Pyydä apua -nettinappi.

Contact centerissä työskentelevät ikääntyneiden palveluohjaajat kuuluvat neuvonnan ja ennakoivien palveluiden tiimiin. Neuvonnassa työskentelee vakituisesti kolme ikääntyneiden palveluohjaajaa ja lisäksi työvuoroja Contact centerissä tekevät säännöllisesti yleisen palveluohjauksen tiimin ikääntyneiden palveluohjaajat.

Contact centerin ikääntyneiden palveluohjaajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden monipuolinen ohjaus ja neuvonta sekä palvelutarpeen arviointi ja palveluohjaus käytössä olevien asiointikanavien kautta sekä toiminnan kehittäminen ja seuranta yhdessä neuvonnan ja ennakoivien palveluiden asiakkuuspäällikön kanssa.

Suurena työnantajana Espoon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen lukuisia etuja esim. apua asunnon hankinnassa, työsuhdematkalippuedun joukkoliikenteeseen, säännöllistä ja monipuolista koulutusta sekä runsaasti työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Haastattelut pidetään 10.5

Työn alkamisesta sovitaan erikseen. Aloitus mahdollisesti jo 1.6.

Työpaikan nimi: Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo.

Työaika: Yleistyöaika 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään halua luoda onnistunut asiakaskokemus, kykyä etsiä ja hallita tietoa sekä vanhusten palveluiden toiminta-alueen hyvää tuntemusta

Arvostamme kokemusta palveluohjauksesta sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestoriin on koottu saman organisaation alle Espoossa ikääntyvien parissa tehtävä neuvonta-, palveluohjaus- ja palvelutarpeen arviointityö sekä palveluihin liittyvä päätöksenteko. Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorissa työskentelee monialainen asiantuntijajoukko. Yksikössämme tehdään työtä alueellisesti yhteistyössä osana monialaista tiimiä sekä muiden palveluverkoston toimijoiden kanssa. Yksikkömme tavoitteena on myös vahvistaa yhteistyötä sekä kaupungin sisällä että alueen kolmannen ja yksityisen sektorin kanssa. Yksikössämme työskentelee n. 80 henkilöä.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: http://www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Laura Euramo puh. 040 6368362
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2699,95 € / kk
Työ alkaa: 1.6.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-484-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti