Skip to main content

Ikkuna-asentaja

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa, Pirkanmaalla Ruovedellä, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa.

Pihla Group työllistää Suomessa 650 työntekijää. Pihla Group on osa Inwido AB:ta. joka on pörssilistattu Euroopan suurin ikkunavalmistaja. Vuonna 2019 Inwidon liikevaihto oli 6,6 miljardia Ruotsin kruunua. Vuonna 2018 Inwidon liikevaihto oli 6,7 miljardia Ruotsin kruunua ja liikevoitto 9,9 prosenttia. Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Yhdistyneissä kuningaskunnissa, Norjassa, Irlannissa, Puolassa, Virossa, Romaniassa, Liettuassa, Saksassa ja Itävallassa toimivassa yritysryhmässä on kaikkiaan noin 4 500 työntekijää.

Suomen suurin ikkuna- ja ovivalmistaja etsii taitavaa ja ahkeraa

IKKUNA-ASENTAJAA

Keskipohjanmaan / Pohjanmaan alueelle suurkohdeasennuksiin.

Hakijalta odotamme:

  • aikaisempaa kokemusta erilaisista asennustöistä
  • palvelualttiutta
  • joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • yrittäjyyttä ja / tai valmiutta perustaa oma yritys

Tarjoamme:

  • valmiin asiakaskunnan
  • mahdollisuuden itse vaikuttaa yritystoimintaan
  • Pihla Group Oy.n tuen yrityksen perustamisessa ja hallinnoimisessa
  • tehokas myynti- ja taustaorganisaatio

Olemme menestynyt ja Suomen suurin, vakavarainen yritys, jolla on tunnetut, laadukkaat tuotteet, palvelut ja laaja tuki työllesi.  Jos haluat olla osa Tiivin ja Pihlan menestystarinaa, hae joukkoomme nyt osoitteessa www.go-on.fi.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääsääntöisesti Keskipohjanmaan ja Pohjanmaan alueella, jossa asennuskohteet sijaitsevat.

Lisätiedusteluihin tehtävästä vastaavaa työpäällikkö Jouni Kuusiniemi puh. 0407115826. Ole yhteydessä heti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, mutta viimeistään, 1.8.2021, mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ikkuna-asentaja

Etelä-Pohjanmaa
Keski-Pohjanmaa
Pohjanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti