Skip to main content

Ikkuna-asentaja Poriin ja sen lähikuntiin

Ikkuna-asentaja Poriin ja sen lähikuntiin

Haemme asiakkaallemme ikkuna-asentaja Poriin ja ympäryskuntiin.

Työtehtäviisi kuuluu ikkuna-asennukset asiakkaan osoittamissa kohteissa esim. Porin ja Rauman akselilla. Työhön perehdytetään, joten reipas ja motivoitunut asenne riittää. Käytössä on asiakkaan omat pakut.

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä perus hyvä fyysinen kunto.

Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Aluksi työ alkaa vuokran kautta 6 kuukautta, jonka jälkeen mahdollista vakinaistua suoraan asiakkaalle.

Hae paikkaa mahdollisimman pian BOLT-sovelluksen tai verkkosivujemme kautta ja nappaa tästä mahtava työ, jossa saat mukavan työyhteistön ympärillesi!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Ikkuna-asentaja Poriin ja sen lähikuntiin

Pori
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus