Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ikkuna- ja oviasentaja

Ikkuna- ja oviasentaja

Asiakkaamme etsii työparia ikkuna- ja oviasennuksiin.

Pääasiallisena tehtävänä on avustaa kokeneempaa asentajaa ikkuna- ja oviasennuksissa sekä mahdollisesti muissa pienissä rakennustehtävissä.

Tehtävissä vaaditaan aiempaa kokemusta rakennusalalta, sekä halua kehittyä alalla eteenpäin. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, halu kehittyä sellaiseksi riittää. Kyky oppia ja omaksua uusia asioita on tehtävässä eduksi.

Oikean henkilön löytyessä töitä on tarjolla koko syksyksi ja tästä on mahdollisuus löytää itselleen myös vakituinen työpaikka.

Kuulostaako sinun hommalta? Jos jotakin jäi mielen päälle, soittele Lauralle p. 050 467 3922.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Ikkuna- ja oviasentaja

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus