Skip to main content

Ilmastointiasentaja

Haemme nyt

Ilmastointiasentajaa Hyvinkäälle

Ilmastointiasentajana vastaat kiinteistöjen ilmanvaihtolaitteistojen asennus- ja huoltotöistä asiakaskohteissamme. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. julkishallinnon, teollisuuskiinteistöjen ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa IV-asentajan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä,
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kokemusta sähköisen huoltokirjan käytöstä,
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä
  • oma-aloitteista ja joustavaa työotetta.

Tarjoamme:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä.
  • itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
  • osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen.
  • kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka Salo, puh. 0400 423 993 tai sähköpostilla [email protected] tai asiakkuuspäällikkö Tarmo Puranen, puh. 050 597 9001 tai sähköpostilla. [email protected]. Hae tehtävää viimeistään 16.1.2022.

Are vaikuttavuus

Are synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Are synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Are

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Are Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti