Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ilta- ja viikonloppuvastaavia (30-37,5h/vko) K-Market Tikkuri ja Dixi, Vantaa

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme tiimiimme ilta-ja viikonloppuvastaavia (30-37,5h/vko) vakituisiin työsuhteisiin K-Market Tikkuriin ja Dixiin. Toivomme, että sinulle on jo kertynyt aiempaa osaamista kaupan alan monipuolisista tehtävistä.

K-Market Tikkuri ja Dixi ovat monipuolisia, aktiivisia ja sesongeissa mukana oleva K-Marketteja. K-Market Tikkuri ja DIXI ovat alueensa voimakkaimmin kehittyviä kauppoja, jossa nopea asiointi ja hyvä asiakaspalvelu ovat toiminnan keskiössä. Haemme vahvaa ja vakaata kasvua, jonka saavuttamiseksi tarvitsemme vahvistusta tiimiimme. Hyvä työyhteisö ja työssäviihtyvyys ovat meillä liikeidean yksi kulmakivistä, joka on meillä aito vahvuus.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Vastaavana tehtäviisi kuuluu huolehtia erilaisten kaupan toimintojen sujuvuudesta ja olla paikalla siellä missä sinua tarvitaan. Olet valmis työskentelemään niin kassalla kuin osastolla aina tarpeen mukaan. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Vastaavana merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- aiempaa kokemusta kaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- K-ryhmän järjestelmien hallinta on suuri etu

Tarjoamme sinulle:
- vaativaa, itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia.
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Olli-Pekka Haimila, olli-pekka.haimila@k-market.com.

Lähetä hakemuksesi 12.8.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

 

Ilta- ja viikonloppuvastaavia (30-37,5h/vko) K-Market Tikkuri ja Dixi, Vantaa

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 13.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus