Skip to main content

Infrarakentaja

Infrarakentaja

Bolt yhdistää rakennusalan, teollisuuden, kiinteistöhuollon, logistiikan ja horecan työt ja työvoiman uudella tavalla. Tavoitteenamme on saada työ ja työntekijä kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme asiakkaallemme maarakennustyöntekijää.

Asiakkaamme on tarjonnut maanrakennuspalveluja jo lähes 60 vuotta ja on yksi infra-alan vahvoja toimijoita Kainuussa ja Oulun seudulla.
Yritys tarjoaa kaikki maarakentamisen palvelut.

Avoinna olevassa työssä tehtäviisi kuuluu infrapuolen maanrakennustöitä, mm. laserin käyttöä, korkojen mittausta ja laskentaa, putkien asentamista, lapiohommia ja salaojien tekoa. Kaikki aiempi työkokemus on plussaa, mutta paljon on opittavissa, kun asenne on kohdallaan.

Toivomme, että maanrakennuspuolen työt ovat ennestään tuttuja ja edellytyksenä on taito työskennellä itsenäisesti sekä muiden kanssa. Aito halu ja kiinnostus tulla maanrakennuksen ammattilaiseksi ratkaisee!

Sinulla tulee olla vaadittavat kortit voimassa ennen töiden aloitusta, tässä tapauksessa työturvallisuus- ja tieturvakortti.

Työ alkavat sopimuksen ja sää olosuhteiden mukaan, viimeistään maaliskuun aikana. Työt sijoittuvat Kajaaniin ja lähi alueille. Palkkaus on sovittavissa.

Asiakkaallamme on tarve ammattimaisille tekijöille ja työt kestävät pitkälle syksyyn. Voit myös vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Eduksi katsomme:

- Aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä
- Kokemusta taso- ja putkilaserin käytöstä
- Kuvien lukutaitoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja tietyöturvallisuuskorttia

Vaatimuksina aitoa halua tehdä töitä ja kehittää itseään!

Haastattelemme hakijoita haun aikana, joten haethan pian!

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Minna Leinonen 050 471 7666
minna.leinonen@bolt.works

Miska Lahtonen 050 443 2561
miska.lahtonen@bolt.works

Haku päättyy: 28.2.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Infrarakentaja

Bolt.Works Oy
Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kajaani
Bolt.Works Oy
Kajaani
Bolt.Works Oy
Kajaani
Bolt.Works Oy
Kajaani