Skip to main content

Integraatioarkkitehti, IT-palvelut

Kenen sinä haluaisit rakentavan Kelan integraatioarkkitehtuuria ja pitävän huolta siitä, että Kelassa on ajanmukaiset ja kehittyvät integraatioratkaisut? Me haluamme parhaat tekijät, jotta voimme täyttää visiomme olla palveluiden edelläkävijänä luomassa hyvinvointia ja oman elämän hallintakykyä. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Etsimme tähän vaativaan tehtävään integraatioarkkitehtiä, jonka vastuulle kuuluu integraatioarkkitehtuurien suunnittelu, dokumentointi ja jalkauttaminen. Tiimin vastuulle kuuluu myös integraatioarkkitehtuurivision kehittäminen sekä sen eteenpäin vieminen. Omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi pystyt vaikuttamaan tiimin ja integraatioarkkitehtuurityön organisoitumiseen.

Koska etsimme työkaveria vastaperustettuun tiimiimme, odotamme sinulta epävarmuudensietokykyä sekä ymmärrystä siitä, mitä tiimi tarvitsee kehittyäkseen. Lisäksi toivomme, että sinulla on kyky tehdä töitä pitkäjänteisesti ja monipuolisesti integraatioarkkitehtuurien parissa. Kokemus julkiselta sektorilta katsotaan eduksesi.

Tavoitteena on, että puolessa vuodessa ymmärrät kokonaisvaltaisesti Kelan integraatiotarpeet ja kykenet suosittelemaan millaisia integraatioratkaisuja kannattaa tehdä. Pidemmän aikavälin henkilökohtaiset tavoitteesi tarkentuvat, kun tiimin visio saadaan kirkastettua ja käytäntöön.

Odotamme, että uudelta työkaveriltamme löytyy

 osaamista piirtää kuviksi ylätason suunnitelmat
 kokemusta integraatioratkaisuista
 kokemusta mikropalveluista ja konttiteknologioista
 kokemusta Java-sovelluskehityksestä

Lisäksi sinulla tulisi olla tuntemusta joistakin alla olevista

 integraatioarkkitehtuureista (esim. API arkkitehtuurit, ESB, ETL, replikointi)
 sovellusarkkitehtuureista- ja kehityksestä (esim. OpenShift, Java, Docker, Kubernetes, CI/CD)
 tiedonsiirtoteknologioista- ja standardeista (esim. AQMP, Kafka, REST, OpenAPI, SOAP, JSON) ja/tai
 tunnistusteknologioista (esim. Keycloak & OpenID).

Koska tiimimme on pieni ja ketterä, odotamme että sinulla on kykyä tuurata työkavereitasi myös API-hallinnan ylläpitotehtävissä ja pienimuotoisten tuotannon häiriöiden korjauksissa.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ongelmanratkaisutaitoja, motivoitunutta ja positiivista asennetta sekä aitoa kiinnostusta kehittyä ja kehittää. Työkielemme on suomi. Odotamme lisäksi sujuvaa englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tulevassa työssäsi toimit osana asiantuntijatiimiä, jonka sisäisenä asiakkaana on Kelan IT-palvelut. Työsi vaikutukset näkyvät jokaisen kelalaisen arjessa. Työ on monipuolista ja tarjoaa kokeneemmallekin tekijälle mielenkiintoisen tehtäväkentän. Integraatiotiimi tulee tiiminä kehittämään eteenpäin erilaisia ratkaisuja, mutta myös erilaisia toimintatapoja mahdollistaakseen ja varmistaakseen toiminnan jatkuvuuden sekä kehittämisen.

Työnantajana tuemme jatkuvaa kehittymistä, työn ja muun elämän yhteensovittamista ja vapaa-ajan harrastuksia. Me tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut kuten hammashoidon, kattavat terveyspalvelut, lounasedun ja pitkät lomat. Kela on monipaikkainen työpaikka.

Palkka määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan ja asettuu 4000-5000 e/kk välille. Voit myös esittää hakemuksessasi palkkatoiveen.

Suurin osa työkavereistasi työskentelee Helsingissä ja Jyväskylässä. Voit esittää toiveen työpaikan sijainnista. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syksyllä 2021.

Meistä
Teknologiayksikkö vastaa arkkitehtuurinhallinnasta, tekoäly-, ohjelmistorobotiikasta ja chatbot -ratkaisuista sekä IT-hankinnoista ja toimittajahallinnasta. Sovelluspalvelujen tukiryhmän vastuulla on selainteknologiat, integraatiot ja yhteisesti käytettävät Java-palvelut.

Kun aloitin Kelassa muutama kuukausi sitten, positiivinen yllätys oli tekemisen laajuus ja se kuinka paljon tehdään itse. Olen päässyt tekemään töitä huippuammattilaisten kanssa uusilla teknologioilla. Sovelluspalvelujen tukiryhmän työ vaikuttaa erityisesti Kelan IT-palveluissa laajasti ja IT-ratkaisujen kautta liiketoimintayksiköihin ja sitä kautta myös asiakkaisiin.
Marko, 5 kuukautta Kelassa

Kelan IT-palveluissa tekemistä yhdistää monipuolinen teknologiaosaaminen ja ammattimaisuus sekä ketterät toimintatavat. Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 800 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 13.6.2021. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Katso myös tiimissämme auki oleva integraatioasiantuntijan paikka.
https://ura.kela.fi/job/Helsinki-Integraatioasiantuntija%2C-IT-palvelut/679599001/

Lisätietoa tehtävästä antaa Sami O Korhonen sähköpostilla [email protected].

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa Sami O Korhonen sähköpostilla [email protected].
Työpaikan osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI
Palkkaus: 4000-5000 e/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 13.06.2021
Ilmoitus jätetty: 28.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Integraatioarkkitehti, IT-palvelut

Helsinki
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti