Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Integraatioasiantuntija, IT-palvelut

Integraatioasiantuntija

Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä yhteiskunnallisesti merkittäviä integraatioratkaisuja? Etsimme vasta perustettuun sovelluspalvelujen tukiryhmään kokenutta integraatioasiantuntijaa API-hallinnan tehtäviin

Uusi työkaverimme toimii osana asiantuntijatiimiä, jonka tärkein tehtävän on
kehittää ja ylläpitää Kelan IT-ratkaisuissa käytettyjä integraatioratkaisuja, jotka mahdollistavat sisäiset ja ulkoiset rajapintaratkaisut tai mahdollistavat sisäisten ja ulkoisten rajapintojen rakentamisen.

Työtä tehdään ammattimaisen tiimin tuella IT:n sisäisille asiakkaille laajassa verkostossa moderneilla teknologioilla ja työtavoilla. Vaikka ryhmä on uusi, toiminta ei ole täysin jäsentymätöntä eli pääset vielä vaikuttamaan asioihin, ilman että joudut keskelle kaaosta. Tiimin tavoitteena on saattaa tuotantoon ensimmäinen uuteen integraatioalustaan pohjautuva integraatioratkaisu syksyn 2021 aikana, joten pääset hyppäämään mukaan liikkuvaan junaan.

Sosiaalisten taitojen merkitys korostuu roolissa, jossa teknisen kehittämisen ja ylläpidon lisäksi työhön kuuluu verkostomainen työskentely ja sisäisten asiakkaiden palvelu. Hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukyky ja kiinnostus uusiin asioihin auttavat menestymään tehtävässä. Hallitset suuria kokonaisuuksia.

Odotamme hakijalta

 kokemusta nykyaikaisista integraatioalustoista
 hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä
 kykyä hallita suuria kokonaisuuksia
 motivoitunutta ja positiivista asennetta
 kokemusta ketteristä menetelmistä
 aitoa kiinnostusta kehittyä ja kehittää
 sujuvaa suomen kielen taitoa

Tässä työssä merkityksellisiä teknologioita

OpenShift, Java, Docker, Kubernetes, AQMP, Kafka, REST, OpenAPI, SOAP, JSON, XML, OpenID Connect, Oauth, Keycloak

Tiimissä tehdään Kelassa korkealle priorisoituja töitä, jotka vievät Kelaa kohti nykyaikaisia IT-ratkaisuja ja -teknologioita ja työsi vaikutukset näkyvät jokaisen kelalaisen arjessa. Työ on monipuolista ja tarjoaa kokeneelle tekijälle mielenkiintoisen tehtäväkentän, joka sisältää erilaisten ratkaisujen kehittämistä ja ylläpitoa Kelan eri tahoille. Integraatiotiimi tulee tiiminä kehittämään eteenpäin erilaisia ratkaisuja, mutta myös erilaisia toimintatapoja mahdollistaakseen ja varmistaakseen toiminnan jatkuvuuden sekä kehittämisen.

Kelan IT-palveluissa tekemistä yhdistää monipuolinen teknologiaosaaminen ja ammattimaisuus sekä ketterät toimintatavat. Kela työnantajana tukee jatkuvaa kehittymistä, työn ja muun elämän yhteensovittamista ja vapaa-ajan harrastuksia. Kela on monipaikkainen työpaikka. Isona IT-talona meillä on mahdollista tehdä oman näköistä urakehitystä.

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut kuten

 pitkät lomat
 kattavat työterveyspalvelut sisältäen hammashoidon,
 lounasedun
 liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedun

Palkka on 3500-4500 e/kk ja se määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Suurin osa työkavereistasi työskentelee Helsingissä ja Jyväskylässä. Voit esittää toiveen työpaikan sijainnista. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syksyllä 2021.

Meistä,

Teknologiayksikkö vastaa arkkitehtuurinhallinnasta, tekoäly-, ohjelmistorobotiikasta ja chatbot -ratkaisuista sekä IT-hankinnoista ja toimittajahallinnasta. Sovelluspalvelujen tukiryhmän vastuulla on selainteknologiat, integraatiot ja yhteisesti käytettävät Java-palvelut.

Kun aloitin Kelassa muutama kuukausi sitten, positiivinen yllätys oli tekemisen laajuus ja se kuinka paljon tehdään itse. Olen päässyt tekemään töitä huippuammattilaisten kanssa uusilla teknologioilla. Sovelluspalvelujen tukiryhmän työ vaikuttaa erityisesti Kelan IT-palveluissa laajasti ja IT-ratkaisujen kautta liiketoimintayksiköihin ja sitä kautta myös asiakkaisiin.
Marko, 5 kuukautta Kelassa

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 13.6.2021. Liitä hakemukseesi hakukirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Katso myös tiimissämme auki oleva integraatioarkkitehdin paikka.
https://ura.kela.fi/job/Helsinki-Integraatioarkkitehti%2C-IT-palvelut/679593501/

Lisätietoa tehtävästä antaa Sami O. Korhonen sähköpostilla etunimi.sukunimi@kela.fi.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa Sami O. Korhonen sähköpostilla etunimi.sukunimi@kela.fi.
Työpaikan osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI
Palkkaus: 3500-4500 e/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 13.06.2021
Ilmoitus jätetty: 28.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Integraatioasiantuntija, IT-palvelut

Helsinki
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus