Skip to main content

Integration Developer, Insurance

Haemme globaalille IT asiakkaallemme CGI:lle uutta tiimiläistä Integration Developer rooliin työskentelemään mielenkiintoisiin IT-kehitysprojekteihin. Loppuasiakkaana toimii yksi Suomen suurimmista finanssiyrityksistä. 

Tässä tehtävässä 

Pääset rakentamaan integraatioita ja niihin kytkeytyvää sovellus- ja transformaatiologiikkaa finanssi- ja vakuutustoimialalla. Olet merkittävässä osassa pitkäkestoista transformaatiohanketta. Työtä tehdään ketterillä menetelmillä ja toteutusteknologioina ovat erilaiset integraatioratkaisut ja Java-pohjaiset teknologiat.

Toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa ja työtä tehdään joustavasti hybridimallin mukaisesti. Halutessasi voit suurimmaksi osaksi työskennellä etänä, mutta toivomme että sinulla on mahdollisuus tulla toimistolle tarpeen mukaan. 

Mitä toivomme sinulta

  • Suunnittelu- ja toteutuskokemuksen IBM App Connect Enterprise (ACE) ohjelmistolla tai MBrokerilla.
  • Kattavan ymmärryksen ESQL:stä sekä erilaisista integraatio ratkaisuista. 
  • Kokemuksen SOAP/REST -rajapintojen toteutuksesta ja käytöstä. 
  • Kokemuksen Kafka/MQ jonoratkaisujen hyödyntämisestä. 
  • Kyvyn työskennellä englannin ja suomen kielellä. 

Lisäksi eduksi katsomme: 

  • Kyvyn analysoida ongelmien juurisyitä ACE -sovelluksissa.
  • Ymmärryksen asiakkaan vaatimuksista ja kyvyn purkaa näitä toteutettaviksi komponenteiksi sekä integraatioiksi.
  • Ehdotukset selkeistä ratkaisuista ja dokumentoinnin näiden toteutuksesta. 

Tarjoamme sinulle

  • Joustavat työmahdollisuudet.
  • Uudet ja modernit toimitilat. 
  • Ketterän ja kansainvälisen tiimin, esimiehen tuen ja mielenkiintoisen transformaatiohankkeen ensimmäisenä toimeksiantona. 
  • Kehitys- ja etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä. 

Hakuohjeet

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn profiilin kera mahdollisimman pikaisesti. Huomioithan, että tehtävässä tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Neea Turunen ([email protected] & 020 7290 843) tai Elina Leskinen ([email protected] & 020 7290 835).

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti