Skip to main content

Integration Engineer

Terveysteknologiayritys Cerner etsii integraatioinsinöörejä rakentamaan tulevaisuuden terveydenhuollon ratkaisuja. Tarjoamme mahdollisuuden useammalle integraatioinsinöörille liittyä mukaan Aster-projektiin, jonka tavoitteena on integroidun terveydenhuoltoympäristön luominen neljään sairaanhoitopiiriin.

Aster-projektista ainutlaatuisen tekee sen tavoite rakentaa palvelu, joka kattaa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut ja palvelee niin asiakkaita, potilaita kuin alan ammattilaisiakin. Järjestelmä tulee palvelemaan neljän sairaanhoitopiirin ja sote-kuntayhtymän (Keski-Suomi, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Pohjanmaa) alueella noin 700 000 asiakasta ja 25 000 potilasta. Projektin toimitusvaihe on juuri käynnistymässä ja käyttöönotot on suunniteltu vuosille 2023–2025.

Integraatioinsinöörinä työskentelet osana Cernerin Interfaces and Data Migrations -tiimiä ja raportoit projektin integraatioarkkitehdille. Tuet projektin integraation ja datamigraation suunnittelua, rakentamista ja testaamista. Olet mukana järjestelmän konfiguroinnissa rakennusvaiheessa, ja testausvaiheessa ongelmien ratkonnassa. Integraatiotiimimme ja asiakaskuntamme kasvavat kovaa vauhtia, ja tarjolla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus liittyä yhteen maailman menestyneimmistä terveysteknologiayrityksistä ja kehittää kotimaista terveydenhuoltoa keskeisten alan toimijoiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tietojärjestelmätieteestä, tietotekniikasta, informaatioteknologiasta tai vastaavalta tekniikan alalta, tai 4 vuotta soveltuvaa työkokemusta
  • Kokemusta terveysteknologia-alalta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme

  • Vähintään vuoden kokemuksen ohjelmointikielistä kuten C++, Java tai JavaScript
  • Kokemuksen järjestelmäintegraatioista, erityisesti terveydenhuoltoalalta
  • Kokemuksen SQL-tietokannoista
  • Kokemuksen esimerkiksi HL7:sta, X12, IHE:stä tai muista vastaavista standardointijärjestelmistä
  • ETL-työkalujen hallinnan
  • Osaamisen yhteensopivuusteknologioista kuten SOAP ja RESTful

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: julia.rasanen@barona.fi, +358 44 052 8889

Cerner Finland Oy

Cerner is a place where people are encouraged to innovate with confidence and focus on what is important – people’s health and the care they receive. We are transforming health care by developing tools and technologies that make it more efficient for care providers and patients to navigate the complexity of our health. From single offices to entire countries, Cerner solutions are licensed at more than 25,000 facilities in over 35 countries.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Integration Engineer

Barona IT
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona IT
Jyväskylä
Barona IT
Jyväskylä
Barona IT
Jyväskylä