Skip to main content

International Category Manager K-ryhmään

Innostutko kaupasta ja uusista haasteista? Oletko positiivinen, energinen ja tuloshakuinen valikoimahallinnan ammattilainen, joka on kiinnostunut kaupan alan kansainvälisistä tehtävistä ja haluat olla osa tiimiä, jonka vastuulla sisustus, kodin kalustus- ja puutarhakaupan kehittäminen.

Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Rakentamisen ja talotekniikan toimialalle International Category Manageria Sisustaminen ja Piha – tuotelinjalle vastuualueena maalaaminen ja rakennuskemikaalit.

Tehtävässäsi vastaat tuoteryhmien tavararyhmästrategioista ja toimintasuunnitelmista sekä niiden toteuttamisesta. Vastaat kansainvälisestä hankintayhteistyöstä, tavarantoimittajasuhteista, omamerkkikehityksestä ja tavararyhmähallinnasta vastuutuoteryhmiesi osalta sekä valikoimien muodostamisesta ja kilpailukyvystä tukku- ja vähittäiskaupan menestyksen saavuttamiseksi.

Toimit neuvotteluvastuullisena tuotealueen merkittävimpien tavarantoimittajakumppanien osalta kansainvälisessä yhteistyössä ja koordinoit hankintatointa eri toimintamaiden välillä. Raportoit tehtävässäsi Sisustus ja Piha -tuotelinjan tuotelinjajohtajalle ja olet tuotelinjan johtoryhmän jäsen.

Sinusta löytyy myynti- ja kehityshenkisyyttä, sillä hankinnan lisäksi myynnin tukeminen sekä kuluttaja- että yritysasiakaskaupassa on olennainen osa tehtävässä menestymistä. Arvostamme vähittäis- ja tukkukaupan kokemusta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta kaupan alan kansainvälisestä hankintatehtävistä
- Kokemusta omien tuotemerkkien hankinnasta sekä tuontikaupasta. Arvostamme erityisesti Kauko-idän tuonnin osaamista
- Kaupallista tai teknistä korkeakoulutusta (esim. DI, KTM tai AMK)
- Tavoitteellista ja järjestelmällistä työskentelytapaa, kykyä analysoida taloudellisia lukuja
- Erinomaisia neuvottelutaitoja
- Yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä monimuotoisissa tiimeissä ja kansainvälisessä toimintaympäristössä
- Johtamisosaamista ja esimieskokemusta
- Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Hyvää tietoteknistä osaamista (MS Teams, Excel, PowerPoint, Word), SAP osaaminen on eduksi
- Matkustusvalmiutta ja joustavuutta tarvittaessa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamista kansainvälisen ketjutoiminnan ytimessä
- Haastavan ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen
- Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- Ison konsernin edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kansainvälisiä kokemuksia sekä mahdollisuuden vahvistaa K-ryhmän markkinajohtajuutta. Pidämme myös huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Line Director Toni Karjanmaa, puh +358 50 306 4128.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.6.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

Käytämme rekrytoinnissa tukena ulkopuolista kumppania ja lähettämällä hakemuksen tehtävään annat suostumuksesi, että voimme lähettää tietosi kumppanillemme hakemuksien luottamuksellista käsittelyä varten.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti