Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Invest in -toimintojen päällikkö, elinkeinopalvelut

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Elinkeinopalvelut

Elannontie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.02.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 


Haemme innostavaa ja osaavaa Invest in -toimintojen päällikköä osaksi elinkeinopalveluiden dynaamista kehittäjäjoukkoa! 

Invest in -toimintojen päällikkönä toimit ainutlaatuisella aitiopaikalla tukemassa kansainvälisen yritystoiminnan kasvua Suomen nopeimmin kasvavassa ja kansainvälisessä kaupungissa. Vantaalla tehdään joka päivä töitä kasvun, elinvoiman ja hyvinvoinnin edistämiseksi toimimalla laajassa sidosryhmäverkostossa. 

Invest in -toimintojen päällikön tehtävä on etsiä ja kontaktoida potentiaalisia Vantaalle sijoittuvia tai investoivia yrityksiä, auttaa yrityksiä käytännön sijoittumisprosessissa.  Invest in -työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Invest in Finlandin kanssa erikseen sovituilla kohdealueilla. Tehtävään kuuluu myös aktiivinen yhteistyö Vantaan kaupungin kaupungin eri toimijoiden, pääkaupunkiseudun toimijoiden sekä olemassa olevien kansainvälisten yritysten kanssa.

Työ edellyttää kokemusta kansainvälisillä areenoilla toimimisesta. Omaat myös erinomaiset kommunikointitaidot, joiden avulla pystyt vakuuttamaan asiakkaan Vantaan vahvuuksista ja mahdollisuuksista sijoittumis- ja investointikohteena. Laajoissa yhteistyöverkostoissa sekä kansainvälisten toimijoiden kanssa toimiminen edellyttää erinomaisia viestintä-, yhteistyö- ja esiintymistaitoja sekä vahvaa englannin kielen taitoa. Myös muu kielitaito on eduksi. Verkostoitumis- ja markkinointitaitojen lisäksi pystyt myös tekemään vaativia sijoittumistarjouksia ja kokoamaan niihin tarvittavat tiedot kaupungin eri yksiköistä ja yhteistyökumppaneilta. Kykenet työskentelemään osana tiimiä sekä vastaamaan itsenäisesti asiakkuuksien hoitamisesta. 

Tarjoamme sinulle kehityshaluisen ja osaavan työyhteisön sekä modernit työolosuhteet yrityspalvelukeskus Leijassa. Yksikössämme työskentelee noin 20 henkilöä erilaisissa yrityspalvelu- ja kehittämistehtävissä. Monipuolisessa ja haastavassa tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa kasvavan kaupungin menestystarinaa.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Erinomainen englanninkielen taito. Työssä vaaditaan kokemusta invest-in -tehtävistä tai b2b-asiakkuuksien hoitamisesta esimerkiksi vientiteollisuudessa tai kiinteistöalalla. 

Luemme eduksi: Erinomaiset kommunikointitaidot asiakkaiden, kaupungin eri toimijoiden ja muiden sidosryhmien suuntaan. Hyvä kielitaito sekä kansainvälinen työkokemus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 4052,75
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Elinkeinojohtaja

Viljamaa Kimmo

0407696538

[email protected]

Tavoitettavissa 10.12. 14-16, 16.12. 14-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti