Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Investointipäällikkö

INVESTOINTIPÄÄLLIKKÖ, RAHOITUS- JA TRANSAKTIOTIIMI

Haluatko vastata kiinteistötransaktioista Suomen suurimpiin lukeutuvissa hankekehitysprojekteissamme? Tule mukaan työskentelemään innostavassa porukassa, jossa yhteistyö, osaaminen ja kehittyminen ovat tekemisen keskiössä.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman ja Keilaniemen tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena, muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea. 

Haemme investointipäällikköä

Vastaat SRV:n omakehitteisten asunto- ja toimitilakohteiden myynnistä sijoittajille. Tehtävänkuvaan kuuluu SRV:n sijoittajamyyntiprosessien kokonaisvaltainen johtaminen – myyntistrategian luomisesta, due dilligencen läpivientiin ja kaupallisiin neuvotteluihin, aina kaupantekoon saakka. Transaktioiden ohella ylläpidät ja luot aktiivisesti uusia kansainvälisiä ja kotimaisia sijoittajasuhteita sekä kehität SRV:n uusia hankekehitysprojekteja kaupallisesta näkökulmasta yhdessä konsernin muiden tiimien kanssa. Rahoitustiimin jäsenenä pääset lisäksi mukaan työskentelemään Helsingin päälistalle listatun yhtiön rahoitusaseman parissa. Toimipaikkasi on SRV:n pääkonttorilla Espoossa.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteidemme kanssa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja jokaisen kehittymiseen. Tueksesi saat osaavan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen. 

Toivomme sinulta 

  • Laajaa työkokemusta kiinteistötransaktioiden parissa työskentelystä ja niiden koordinoinnista esimerkiksi kiinteistöneuvonantajalta, investointipankista, rakennusyhtiöstä tai kiinteistörahastosta,
  • Hyvää ymmärrystä Suomen ja kansainvälisistä kiinteistömarkkinoista sekä tuntemusta alan toimijoista,
  • Vahvaa kaupallista osaamista,
  • Erittäin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja,
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaitoa,
  • Kaupallista, teknistä tai oikeustieteen korkeakoulututkintoa. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 3.5.2021 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry 

Lisätietoja  positiosta saat transaktiojohtaja Tuomas Kokkilalta (puh. 050 469 1822, [email protected]). Tavoitat Tuomaksen parhaiten 19.4.2021 klo 14-16.

 

SRV LYHYESTI

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston. 

SRV-Yhtiöt vaikuttavuus

SRV-Yhtiöt synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

SRV-Yhtiöt synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for SRV-Yhtiöt

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko SRV-Yhtiöt Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti