Skip to main content

Koetko asiakkaiden ja muiden eri sidosryhmien kanssa työskentelyn omaksesi? Oletko elementissäsi työssä, joka edellyttää itsenäisyyttä, vastuuntuntoa sekä erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja? Tervetuloa isännöitsijäksi tiimiimme!

Isännöitsijänä olet avainroolissa varmistamassa asiakkaillemme luotettavaa ja laadukasta isännöintipalvelua. Teet yhteistyötä taloyhtiöiden hallitusten kanssa ja toimit asiakkaidemme neuvonantajana. Huolehdit taloyhtiön tarvitsemien palveluiden hankinnasta, kuten pienkorjaustöiden tilaamisesta ja valvonnasta. Käytössäsi on kattava yhteistyökumppaneiden verkosto. Tehtävässä voi olla mahdollisuus edetä myös toimitusjohtajaksi.

Monipuolisessa työssä sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistasi. Asiakkaiden erilaiset tilanteet ja tarpeet sekä aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa tekevät työpäivistä vaihtelevia. Vastuulla oleva talomäärä on hyvin hallittavissa oleva. Meillä on kiva porukka, välitön yhdessä tekemisen meininki ja viihtyisä työilmapiiri. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla lounasedun ja kattavan työterveyshoidon. Työtä voi tehdä joustavasti klo 7–17 välillä sekä tarvittaessa myös etänä.

Menestyt tehtävässä hyvin, kun

  • sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen, tekninen tai juridinen koulutus
  • sinulla on aikaisempaa kokemusta isännöitsijänä tai kiinteistösihteerinä toimimisesta, kiinteistöhuollon työnjohdosta tai vastaavasta kiinteistöalan tehtävästä
  • olet mahdollisesti jo suorittanut isännöitsijän ammattitutkinnon
  • työskentelet joustavasti ja positiivisella otteella erilaisissa asiakastilanteissa
  • sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja avoin asenne uuden oppimista kohtaan

Katajanokan Huolto on vuonna 1978 perustettu kiinteistöjen ja asuntoyhtiöiden huolto- ja isännöintitoiminnasta vastaava yritys. Toimistomme ja pääasiallinen asiakastalokantamme sijaitsevat Helsingin Katajanokalla. Olemme vakaa ja luotettava toimija alalla – yhteistyösuhteemme niin asiakkaidemme kuin asiantuntijaverkostomme kanssa ovat pitkiä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen kimmo.merilainen@katajanokanhuolto.fi.  Pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa nopeasti, joten käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Meriläinen p. 040 777 9229 tai sähköpostilla kimmo.merilainen@katajanokanhuolto.fi. Lisätietoja yhtiöstämme kotisivulla www.katajanokanhuolto.fi.

Isännöitsijä

Katajanokan Huolto Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus