Skip to main content

Vastaat yhtiön omistamien kiinteistöjen ja rakennusten ylläpidosta ja hoidat yhtiön päivittäistä hallintoa.
Isännöitsijänä vastaat myös siitä, että yhtiön kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty.

Isännöitsijän tehtävän keskeisin osa on huolehtia yhtiön normaalin toiminnan sujumisesta kokonaisuudessaan.

Tehtäviisi kuuluu vuokrasopimusten tekeminen, asumisaikainen reklamaatioiden käsittely- ja selvittelytyö AHVL:n mukaisin toimin, maksusuunnitelmien tekeminen, monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.

Sinulla on jo työkokemusta asuntovuokraustoiminnasta, tunnet vuokralainsäädännön ja ARA- säädökset. Toivomme sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Tampuuri-järjestelmän osaaminen on sinulle eduksi.
Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja pystyt tuottamaan myös sujuvaa tekstiä suomen kielellä. Englanninkielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Tehtävässä tarvitset vastuuntuntoista ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta, sekä iloista asennetta.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana.

Tehtävän kelpoisuusehto: Alalle sopiva tutkinto, esim. merkonomi tai tradenomi ja/tai kiinteistöalan koulutus.

Palkkaus on Avainta työehtosopimuksen mukainen, jossa mm. hakijan työkokemus vaikuttaa mm. henkilökohtaisen palkan osuuteen. Työnhakijaa pyydetään esittämään ansioluettelossa oma palkkatoivomus.
Hakemukset, CV:n ja todistukset pyydämme jättämään 17.7.2022 mennessä.

Isännöitsijä

95300 Tervola
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 17.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus