Skip to main content

Isännöitsijä, ILP Oy, Helsinki

Oletko omatoiminen ja itseohjautuva organisaattori, joka pitää paljon lankoja käsissään ja vastaa yhdessä tiimin tuella sinulle nimestystä kokonaisuudesta?

Isännöinti- ja laskentapalvelu ILP Oy etsii kauttamme ISÄNNÖITSIJÄÄ Helsingin toimistoon vastaamaan taloyhtiöasiakkuuksista. 

Tehtäväsi on huolehtia siitä, että asiakkaina olevat taloyhtiöt säilyttävät arvon ja ne ovat viihtyisiä ja turvallisia asua. Toimenkuvaasi kuuluu yhteistyö taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja yhteystyötahojen kanssa. Koordinoit yhtiöiden hallinnolliset asiat, huolehdit sovittujen asioiden etenemisestä ja pidät huolta sovituista laatuvaatimuksista mm. kiinteistöhuollon ja siivouksen osalta. Isännöitsijänä huolehdit, että palvelut pelaavat vahvan asiakaspalvelun ja taloushallinnon tuella. Työ tapahtuu Office -ympäristössä sekä Tampuuri ja Hausvise–ohjelmistojen avulla. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, metroreitin varrella Helsingin Puotilassa.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa työkokemusta isännöinnistä. Tehtävässä onnistumista tukevat aiempi työkokemus, isännöinnin tutkinnot (IAT, ITS) sekä soveltuva koulutustausta esim. kaupalliselta-, huolto- ja rakennusalalta. Avainominaisuuksia tehtävässä menestymiseen ovat asiakaspalveluhenkisyys, neuvottelutaidot, yhteistyökyky ja -halu sekä tilanneherkkyys ja jämäkkyys. Tehtävässä tarvitset omaa autoa ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Isännöinti- ja laskentapalvelu ILP Oy tunnetaan jo 20 vuoden ajalta luotettavana ja ammattitaitoisena niin pienten kuin suurtenkin taloyhtiöiden keskuudessa. Taloyhtiöt sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Turussa. Kilpailuetu perustuu pitkäjänteiseen ja luotettavaan yhteistyöhön. Pieni organisaatio takaa nopean tiedonkulun ja sen, että asiakkaita palvellaan joustavasti ilman viiveitä. Lisäksi käytössä olevat ohjelmistot sekä työvälineet ovat laadukkaita ja käytännöllisiä. Lisätietoja yrityksestä ilp.fi

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mielenkiintoisen työympäristön mukavien asiakkaiden kanssa ja mahdollisuuden kehittyä isännöitsijänä. Lisäksi olet yrityksemme kasvot asiakasyhtiöihin ja osaltasi laadukkaan asiakaskokemuksen vartijana kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessämme.

Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi nopeasti alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917 tai Pia Brusin numerosta 040 861 7221.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti