Skip to main content

Isännöitsijä Realialle Lappeenrantaan

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Realia Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 700 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Realia Isännöinti on osa Realia Group -konsernia. www.realiaisannointi.fi

Lappeenrannan toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Lappeenrannan keskustassa. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä. Toimistossamme työkavereinasi työskentelee 14 muuta isännöintialan ammattilaista; isännöitsijöitä, vuokravälittäjä ja asiakaspalvelijoita.

Etsimme nyt Realia Isännöinnille ammattitaitoista

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Tehtävääsi kuuluu asuntoyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun
.

Toivomme Realian tulevalta isännöitsijältä intohimoa ja näkemystä isännöintiä kohtaan. Viihdyt rennossa työporukassa, jossa ideoita ja ajatuksia vaihdetaan keskenään ja kollegoilta saa myös apua. Olet myös luonnollinen asiakaspalvelija. Toivomme myös, että sinulle olisi jo kertynyt jonkin verran relevanttia kokemusta isännöintityöstä tai kiinteistöalalta esimerkiksi kiinteistönvälittäjän työstä. Kokemusvuodet eivät ole silti tärkein tekijä, vaan tärkeintä on vahva ammatillinen identiteetti.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi muun muassa yrityksen talouspalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi etkä jää ongelmatilanteissakaan yksin. Perehdytämme Sinut tehtäviisi hyvin ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta.

Realia tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Realialla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Antti Riihimäki, p. 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 18.4.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Antti Riihimäki, antti.riihimaki@adecco.fi

Isännöitsijä Realialle Lappeenrantaan

Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 31.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja