Skip to main content

Etsimme Nammo Lapua Oy:lle Lapuan tehtaalle 

IT-ASIANTUNTIJAA

Toimit osana Nammon globaalia IT-tiimiä Lapuan toimipisteessä. Olet mukana toimipisteen/Suomen kehityshankkeissa koskien uusia ohjelmistoja ja ratkaisuja, niiden toteutusta ja käyttöönottoa. Tyypillinen päiväsi koostuu toimipisteen lähituesta ja kehityshankkeiden eteenpäin viennistä, järjestelmien ja laitteiden ylläpidosta. Tukipyyntöihin vastaaminen sekä tietojen ja toiminnan dokumentointi järjestelmiin ovat myös osa työtehtäviäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen koulutus ja kokemusta mielellään teollisuusympäristön helpdesk- tai lähitukitehtävistä. Toivomme Sinulta myös kokemusta Windows työasemien ylläpidosta, Active directorystä ja Azuresta. Tietoturvan perusteiden tuntemus luetaan eduksi.

Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin taito sekä hyvät yhteistyökyvyt ja tiimityötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja Sinulla on tietoturvallinen toimintaote. Tehtävä sopii uransa alkupuolella olevalle tekijälle, jolla on halua kehittyä urallaan IT:n parissa.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lisätietoja saat soittamalla EEZY PERSONNEL, konsultit Tero Hassinen, puh. 050 3883039 ja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.5.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta. 
 

IT-asiantuntija

62100 Lapua
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja