Skip to main content

IT-asiantuntija (System Specialist)

Etsitkö seuraavaa askelta tai oletko urasi alkuvaiheessa? Nautitko ongelmien ratkaisusta ja työskentelystä automaatiojärjestelmien, sovellusten ja tietoturvan parissa?

Me Valmetissa tiedämme, että yksi menestyksemme keskeisistä osa-alueista on tiimiimme liittyvien ihmisten osaaminen ja tietämys- sinun kaltaistesi osaajien. Voit olla kokeneempi konkari tai juuri valmistunut, me tarjoamme sinulle erinomaisen oppimisympäristön ja työporukan tuen, jotta pääset liikkeelle parhaalla mahdollisella tavalla. Automaatioratkaisumme parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta massa-ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa ja olemme todella ylpeitä siitä, mitä teemme.

Tiimimme kasvaessa haemme joukkoomme IT-asiantuntijaa (System Specialist) vastaamaan kriittisten Valmet DNA automaatiojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä, samoin häiriötilanteiden selvityksestä. Työhösi kuuluu osallistuminen asiakkaan automaatiojärjestelmien ylläpitoon, yksittäisten asiantuntijakäyntien tekeminen, elinkaarta ylläpitävien päivitysprojektien suunnittelu ja toteutus ja ongelmanratkaisu asiakkaidemme haasteissa. Taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset myös vaikuttamaan tietoturvan ylläpitoon ja kehittämiseen.

Päätoimipisteesi on Valmet Automation Systemsin asiakaspalvelutoimisto joko Lappeenrannassa tai Imatralla. Työskentelet itsenäisesti Etelä-Karjalan alueella teollisuuden tuotantolaitoksille. Olet aktiivinen kehittämään ratkaisuja kohteeseen sopivaksi yhteistyössä asiakkaiden ja muun tiimin kanssa.

IT-asiantuntijana olet avainasemassa myös myyntitiimimme tukena. Pääset vaikuttamaan automaatioliiketoiminta-alueemme kehittämiseen tuomalla esiin ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat varmistaa oman tuotantonsa sujuvuuden.

Onnistuaksesi tässä tehtävässä sinulta löytyy

  • soveltuva tekninen koulutus (esim. AMK tietotekniikka)

  • käytännönläheinen työskentelytapa ja kokemusta yhteistyöstä erilaisten ihmisten kanssa

  • aito halu palvella asiakkaitamme ja kyky säilyttää asiakaspalvelullinen ajattelu- ja toimintatapa haastavissakin tilanteissa

  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

  • ajokortti ja matkustusvalmius Etelä-Karjalan alueella.

Lisäksi arvostamme ja katsomme eduksi

  • MS Server käyttöjärjestelmien ja AD käyttäjähallinnan tuntemuksen

  • käytännön kokemuksen palvelinten sw/hw-asennuksista sekä kytkinten ja reitittimien konfiguroinnista

  • kokemuksen virtuaaliklustereiden (VMware) ylläpidosta

  • kokemuksen tai mielenkiinnon tietoturva-asioiden hoitamisesta

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän Valmet DNA -automaatiojärjestelmän parissa sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun ja organisiointiin joustavassa päivätyössä.

Pääset liittymään osaksi ammattitaitoista tiimiä sekä samalla laajempaan asiantuntijaverkostoomme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille. Merkittävän työn ja hyvien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvän kokonaiskorvauksen, johon sisältyy kattava henkilöstöetuisuuspaketti, ajan tasalla olevat työvälineet ja monipuoliset oppimismahdollisuudet.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Hänninen, Service Manager, p. +358 40 574 6393.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ma 23.5.2022 oheisen hakulinkin kautta. Liitäthän hakemukseesi CV:n. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT-asiantuntija (System Specialist)

Imatra
Lappeenranta
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti