Skip to main content

IT-asiantuntija (System Specialist, Information Management Systems)

Etsitkö uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

 

Etsimme Valmet-tiimiimme asiakaspalveluhenkistä informaatiojärjestelmien järjestelmäasiantuntijaa (System Specialist) Jyväskylään tai Kuopioon.

 

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet energia-, prosessi- ja selluteollisuuden toimitusprojekteissa asiakkaidemme Valmet DNA informaatio-, tuotannonohjaus- ja seurantajärjestelmien parissa. Päivittäisessä työssäsi pääset osallistumaan Valmet DNA -informaatiojärjestelmiin liittyviin laajennusprojekteihin sekä ylläpitotehtäviin. Pääset myös kehittämään järjestelmäratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa sekä osallistumaan järjestelmien elinkaarenhallintaan. Voit vaikuttaa oman työsi organisointiin ja aikatauluihin hyvin itsenäisesti. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn.

 

Asiantuntijana sinä olet avainasemassa myös myynnin teknisenä tukena sekä tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa.

 

Tulet osaksi ammattitaitoista ja innostunutta tiimiä, jossa kaikkien osaamista ja kokemusta arvostetaan. Tärkeintä tehtävässä menestymiselle on oikea asenne ja halu oppia uutta. Me koulutamme ja perehdytämme sinut monipuolisesti tehtävään ja saat työhösi asiantuntijatiimimme täyden tuen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja kehittymään samalla vahvaksi ammattilaiseksi.

 

Odotuksemme sinulle

 

Onnistuaksesi tässä roolissa sinulla tulisi olla soveltuva koulutus, esim. tietotekniikan insinööri (AMK). Tunnet palvelinlaitteistoja, käyttöjärjestelmiä, tietokantoja ja ohjelmointikieliä. Olet halukas ja kyvykäs toimimaan asiakasrajapinnassa pitkäjänteisessä itsenäisessä asiakaspalvelutoiminnassa.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

 

  • kykyä työskennellä itsenäisesti, omaa ja tiimin työtä organisoiden

  • palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä

  • kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen

  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

  • matkustusvalmiutta pääosin Keski-Suomen alueella

 

Lisäksi katsomme eduksi

 

  • Ohjelmistoteknologioiden tuntemuksen (C#, MS SQL Server, Aspen IP21, IIS ja Windows server -käyttöjärjestelmät)

  • Tuotannonohjaus- ja seurantajärjestelmien toimitus- ja ylläpitokokemuksen

 

Me tarjoamme

 

Palkitsevan työn, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme kanssa tuotannon suunnittelu- ja seurantajärjestelmiä. Olemme alallamme tunnustettu kestävän kehityksen johtaja, joten pääset seuraamaan aitiopaikalta alan viimeisimpiä tekniikoita ja innovaatioita. Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille. Mielenkiintoisten tehtävien ja hyvien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle kokonaiskorvauksen, johon sisältyy kattava henkilöstöetuisuuspaketti, ajan tasalla olevat työvälineet ja monipuoliset oppimismahdollisuudet.

 

Asemapaikkasi on Valmet Automation Systemsin Jyväskylän tai Kuopion asiakaspalvelutoimisto.

 

Lisätietoja
 

Tämä on tilaisuutesi laittaa itsesi likoon ja laajentaa asiantuntemustasi! Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 6.6.2022 sähköisen hakulinkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Kimmo Pitkänen, p. 050 317 1603 ([email protected]).

 

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

 

Valmet on savuton työpaikka.

 

Kun kaikki toimii yhteen

 

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT-asiantuntija (System Specialist, Information Management Systems)

Jyväskylä
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti