Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IT-hankinta-asiantuntija

IT-hankinta-asiantuntija

Etsimme hankinta-asiantuntijaa joko Jyväskylään, Helsinkiin tai erikseen sovittavalle paikkakunnalle.

Ovatko mielenkiintoiset, monipuoliset ja laajat julkiset IT-hankinnat lähellä sydäntäsi? Kelan IT- palvelujen hankintaryhmässä on käynnissä toimintakulttuurin muutos ja tiimiimme tarvitsee vahvistukseksi julkisia hankintoja osaavan ja IT-toimialaa ymmärtävän hankinta-asiantuntijan.

Tehtävänäsi on vastuullesi nimettyjen IT-hankintojen valmistelu ja suunnittelu sopimuksen allekirjoittamiseen asti. Osallistut hankinta-asiakirjojen, muun hankintamateriaalin sekä sopimusten laatimiseen ja sopimusneuvotteluihin. Tarvittaessa kykenet toimimaan koordinaattorina, neuvotteluryhmien puheenjohtajana sekä hankintapäätösehdotusten esittelijänä. Tavoitteena on, että puolessa vuodessa olet tutustunut IT-hankintaryhmän tehtäviin ja lähtenyt rohkeasti ottamaan vastuuta omista hankinnoista. Vuoden kuluttua kykenet itsenäisesti viemään läpi vaativia IT-hankintoja.

Osallistut IT-hankintatoimen kehittämiseen ja haluat uudistaa toimintatapoja ja viihdyt jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Osaat sovittaa omat työskentely- ja vuorovaikutustapasi tilanteen edellyttämällä tavalla ja tuet myös aktiivisesti muita heidän työssään. Tahto ja innostus palvella asiakasta näkyy päivittäisessä työskentelyssäsi.
 
Odotamme hakijalta

 julkisen hallinnon IT-hankintojen sopimusehdot (JIT 2015) tuntemista
 hankintalain, tiedonhallintalain sekä julkisuuslain tuntemista
 eri hankintamenettelyjen tuntemista
 kokemusta julkisista IT-hankinnoista ja kilpailuttamisesta, hankintojen koordinoinnista sekä sidosryhmäyhteistyöstä
 soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 halua oppia uutta ja kehittää aktiivisesti osaamistasi
 hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Työtä tehdään laajasti liiketoiminnan, IT-asiantuntijoiden sekä hankinnan asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyökyky ja itseohjautuvuus sekä ymmärrys IT-alasta auttavat sinua menestymään tehtävässä. Asiakkaina IT-hankinnoissa on erilaisia järjestelmiä ja palveluja tarvitsevat tahot Kelassa.

Me tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut kuten hammashoidon, kattavat terveyspalvelut, lounasedun ja pitkät lomat. Työnantajana tuemme jatkuvaa kehittymistä, työn ja muun elämän yhteensovittamista ja vapaa-ajan harrastuksia. Kela on monipaikkainen työpaikka.

Palkka määräytyy hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan ja asettuu 3500-4100 e/kk välille. Voit myös esittää palkkatoiveen hakemuksessasi.

Meistä
IT-hankintaryhmässä työskentelee 20 hankinta-alan asiantuntijaa. IT-hankintaryhmä vastaa IT-hankinnoista, hankintojen asiakirjahallinnasta, IT-hankintaprojekteista sekä toimittajayhteistyöstä. Onnistuneilla IT-hankinnoilla mahdollistetaan hankinnat työasemista laajoihin valmisohjelmistohankintoihin.

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja ylläpitää järjestelmiä, joilla Kela hoitaa Suomessa asuvien sosiaaliturvaa. IT-palveluissamme työskentelee yli 800 asiantuntijaa mm. Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 15.8.2021. Rekisteröitymisen jälkeen liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Carlenius etunimi.sukunimi@kela.fi.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Carlenius etunimi.sukunimi@kela.fi
Työpaikan osoite: Helokatie 11, 40640 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus: Palkka on 3500-4100 e/kk.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.08.2021
Ilmoitus jätetty: 02.08.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

IT-hankinta-asiantuntija

Jyväskylä
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus