Skip to main content

IT Kehityspäällikkö

Saimaa Group on Suomen suurin teollisuuseristys- ja telinekonserni. Konsernin yritysten yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2021 on noin 90 MEUR. Huolehdimme asiakkaidemme tarpeista kuin omistamme, mistä kertovat jopa vuosikymmeniä jatkuneet asiakassuhteemme. Sitoutunut ja hyvinvoiva oma henkilökunta on yrityksemme voima. Työntekijöiden arvokas kohtelu sekä heidän hyvinvoinnistaan ja työturvallisuudestaan huolehtiminen ovat menestyksemme avaimia.

Liiketoiminnan kasvaessa investoimme palveluihimme ja toimintatapojemme edelleen kehittämiseen

ja haemme IT KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ Saimaa Groupille (www.saimaagroup.fi)

Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön kokemusta nykyaikaisten tietojärjestelmäprojektien läpiviennistä, ohjelmistokehityksestä sekä liiketoiminnasta tuotannollisessa ja/tai projektiympäristössä.  Aikaisempi kokemus Salesforce, Microsoft Dynamics tai muusta low-code ympäristöstä on etu.

Tehtävässä vastaat liiketoiminnan tietojärjestelmähankkeiden läpiviennistä, liiketoiminnan tietojärjestelmien käyttöönotosta sekä kehityksestä ja ohjaat niihin liittyviä työryhmiä/tiimejä sekä toimit tiiviisti myös kumppaneidemme kanssa.

Vastuullasi on tunnistaa yhdessä liiketoiminnan kanssa tarpeita tietojärjestelmien osalta ja suunnitella millä tavoin valitut hankkeet projektoidaan, johdetaan ja otetaan käyttöön. Tarvittaessa ”käärit hihat” ja teet itsekin käytännön tehtäviä muun tiimin mukana.

Tässä roolissa pääset vaikuttamaan merkittävästi Saimaa Groupin liiketoiminnan digitalisaatiohankkeisiin ja tekemään tiivistä yhteistyötä eri konserniyhtiöidemme kanssa.

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Vuorovaikutustaidot, kyky sopeutua muutoksiin ja halu kehittää itseään ovat meille tärkeitä. Toivomme sinulla olevan näyttöä onnistuneiden liiketoiminnan tietojärjestelmähankkeiden läpiviennistä sekä aikaisempaa kokemusta tuotannollisesta/teollisesta ja/tai projektiliiketoiminnan ympäristöstä. Tehtävän sujuva hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen hyvää hallintaa, nykyaikaisten tietojärjestelmien ja -arkkitehtuurien tuntemusta sekä ymmärrystä tietojärjestelmien ja -ratkaisujen luomista mahdollisuuksista. Hakijan eduksi katsotaan kokemus agile kehitysmenetelmistä (Kanban/Scrum).  Tunnet olosi kotoisaksi myös muutosagenttina ja kouluttajana. Aikaisempi työurasi on saattanut sisältää esim. IT-kehitys- tai konsultointia, Product Owner roolissa toimimista tai liiketoiminta-arkkitehdin tehtäviä.

Tärkeää tehtävässä menestymisessä on myös halu kehittyä osana kasvavaa yritystä.

Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kokkolassa, Oulussa ja Lappeenrannassa. Etätyömahdollisuus.

Hae mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme!

Hakuaika päättyy 29.10.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimitusjohtaja Keijo Pylkkänen, puh. 040 356 5095

Johdon assistentti Marjo Väätämöinen, puh. 040 4889376

IT Kehityspäällikkö

Saimaa Group Oy
Lappeenranta
Kokopäiväinen
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 11.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus