Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IT-PÄÄLLIKKÖ

Haemme kokenutta ICT-ammattilaista konserniimme.

Haemme ICT-ammattilaista, jolla on kokemusta ja näyttöjä ICT-projektien suunnitelmallisesta toteuttamisesta aikataulujen ja budjetin mukaisesti. Omaat näkemystä työskentelystä liiketoimintamme tukena, mahdollistajana ja kehittäjänä.

Pystyt ammattilaisena tunnistamaan, miten nykyaikaiset ICT-ratkaisut ja digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet voivat tukea ja tehostaa toimintojamme. Olet valmis ideoimaan, miten meidän on parasta hyödyntää modernia teknologiaa liiketoimintamme kehittämiseksi, unohtamatta jo käytössä olevien ja toimivien IT-peruspalvelujen tärkeyttä. Tulet olemaan avainroolissa kehitysprojekteissamme ja varmistat niiden läpiviennin onnistuneesti maaliin saakka.

Sinulla on vastuullasi tietohallinnon johtaminen, ICT-palveluiden tuottaminen, kokonaisarkkitehtuuri, järjestelmäprojektit sekä liiketoimintaa tukevan järjestelmä- ja palvelustrategian luonti.  Tietoturvaa- ja GDPR-asioita unohtamatta. Toimit pienen tiimin esihenkilönä ja vastaat tiimisi sekä ulkoistetun IT-tukitiimin operatiivisesta toiminnasta. Olet vahvasti ”hands on” tekijä ja haluat viedä hankkeet laadukkaasti ja ketterästi maaliin.

Kokemus teknologioiden ja ihmisten johtamisesta antavat erinomaiset eväät tähän merkitykselliseen ja monipuoliseen rooliin. Vastaat luonnollisesti myös yhtiön järjestelmähankintojen järjestämisestä yhdessä yhtiön muun johdon ja tiimisi kanssa. Hyvät neuvottelutaitosi varmistavat ICT-hankintojemme onnistumisen. 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot ja olet kerännyt kattavaa kokemusta IT-teknologioista ja laajoista järjestelmäkokonaisuuksista vaativissa tietohallinnon tehtävissä usean vuoden ajalta. Toimintatyyliltäsi olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Johdat asioita järjestelmällisesti ja kommunikoit vakuuttavasti niin yrityksen sisällä kuin kumppaneiden kanssa. Osaat priorisoida, joten sopeudut nopeasti muutoksiin tehokasta työskentelytapaa unohtamatta. Esihenkilönä otat luontaisesti toisia innostavan, kannustavan sekä motivoivan otteen yhteistyöhön. Pystyt hyödyntämään hyviä vuorovaikutustaitojasi sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Työskentelypaikkasi voi sijaita Vantaalla, Tampereella, Lappeenrannassa, Kokkolassa tai Oulussa. 

Tunnistatko tehtävän omaksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Matti Narsakka (p. 040 482 1513). Tavoitat Matin parhaiten ke 25.5.2022 klo 15-16 tai pe 27.5. klo 9-10. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.6.2022 osoitteessa mercuriurval.fi, tunnuksella FI-17025. 

 

Saimaa Group konserni tarjoaa teollisuuden eristys- ja telinepalveluja kaikille merkittäville teollisuusaloille. Konserni koostuu viidestä tytäryhtiöstä, joissa toimii yhteensä lähes 600 alan ammattilaista. Kumppaniverkoston myötä koko asennuskapasiteetti on noin 1100 henkilöä. Konsernin eristys- ja telinepalveluita toteuttavat yhtiöt ovat Arme Oy, Kymsol Oy, PEPT Oy ja Saimaan Eristys Oy. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli yli 100 miljoonaa euroa.

Suomessa toimipisteverkosto kattaa 15 paikkakuntaa ulottuen Vantaalta Keminmaalle. Ruotsissa toimipisteet sijaitsevat Piteåssa, Skellefteåssa ja Uumajassa. Projektitoimintamme on maailmanlaajuista. Toimimme asiakkaidemme kumppanina vaativissa hankkeissa monenlaisissa toimintaolosuhteissa.

Lisätietoja konsernimme toiminnoista löydät: https://saimaagroup.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT-PÄÄLLIKKÖ

Saimaa Group / co Mercuri Urval
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti