Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IT-PÄÄLLIKKÖ

Vastaamaan Granlundin loppukäyttäjäpalveluista!

Oletko kiinnostunut luotsaamaan tukipalveluiden kehittämistä yli 1 200 työntekijän konsernissa? Haluaisitko esihenkilöksi tiimiin, jossa jokaisen osaamista arvostetaan ja porukka viihtyy mainiosti? Tule Granlundiin IT-päälliköksi!

Etsimme nyt siis työkaveriksemme IT-päällikköä vetämään loppukäyttäjien neljän hengen tukipalvelutiimiä.

IT-päällikkönä pääset kehittämään ja koordinoimaan konsernin IT-tukipalveluita. Asiantuntemuksesi ansiosta granislaisten arki helpottuu ja työt edistyvät.  Vastaat laitteistojen ja ohjelmistojen hankinnoista, yhteydenpidosta kumppaneihin, prosessien kehittämisestä, projektien organisoinnista ja resurssoinnista sekä sovittujen laatu- ja kustannusmittareiden saavuttamisesta.

Yksikön esihenkilönä tuet ryhmääsi onnistumaan päivittäin, huolehdit kehityskeskusteluista sekä edistät osaamisen ja työtapojen jatkuvaa kehittymistä. Arvostamme aiempaa esihenkilökokemusta. Koulutuspuumme avulla varmistamme, että myös sinä voit kehittää omaa asiantuntemustasi ja pysyt kehityksen kärryillä.

Tiimiisi kuuluu neljä asiantuntijaa. Meillä työskennellään hyvällä fiiliksellä huumoria unohtamatta. Meillä myös viihdytään: vaihtuvuus on pientä ja työurat pitkiä.

Tukikohtasi on pääkonttorilla Helsingissä, tehtävä mahdollistaa osittaisen etätyöskentelyn.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme, että nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä, arvostamme aiempaa esihenkilökokemusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pärjäät ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Olet kehityshakuinen ja tunnet ITILin.

Sinulla on aiempaa kokemusta IT-Infrasta sekä laaja tekninen osaaminen erityisesti työasemaympäristön hallinnasta ja loppukäyttäjätuesta. M365-ympäristön tuntemus on eduksi. Olet myös hyvä organisoimaan ja sinulla on kokemusta projektien johtamisesta. Pärjäät sujuvasti englanniksi suullisesti ja kirjallisesti.

Tulet toimimaan kiinteässä yhteistyössä tietoturvayksikön kanssa. Osaamisesi ja kokemuksesi perusteella myös tietosuojavastaavan tehtävät voidaan sisällyttää tehtävänkuvaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi!

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 200 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä.  Jaamme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme - onpa mallia kutsuttu markkinoiden parhaimmaksikin.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17318 viimeistään 2.10.2022.

Granlund on voimakkaasti kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni. Rakennamme kestävää ja älykästä tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Yli 1 200 ammattilaistamme palvelevat 27 toimipisteessä kautta Suomen.

Laajan palveluvalikoimamme avulla voimme auttaa kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Toimialojamme ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti.

Tavoitteemme on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Haluamme kiinteistö- ja rakennusalan vastuullisena toimijana vastata ilmastonmuutoksen hillintään sekä kestävän kasvun tukemiseen. Uskomme vahvasti, että tämä onnistuu uusia digitaalisia ratkaisuja hyödyntämällä sekä yhteistyöllä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia, hyvän työporukan ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä urallasi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT-PÄÄLLIKKÖ

Granlund Oy / co Mercuri Urval
Helsinki
Etätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti