Skip to main content

IT Specialist käyttäjätuen ja ylläpidon tehtäviin

Dittmar & Indrenius, tuttavallisemmin Dittis, on asianajotoimisto, jossa asiakas ja tiimi tulevat ennen kaikkea. Keskitymme haastavaan liikejuridiikkaan ja tarjoamme asiakkaillemme näkemyksellisiä neuvoja ja ylivoimaista lisäarvoa. Etsimme nyt tähdistöömme IT Specialistia käyttäjätuen ja ylläpidon tehtäviin.

Maailma, jossa me dittisläiset elämme, on vahvasti korkean tason tietoturvallisuuteen nojaava. Käsittelemme päivittäin luottamuksellisia asiakasyritystemme tietoja, ja työssämme korostuu tietoturvallisuuden lisäksi myös hienotunteisuus. Saamamme luottamus edellyttää tietojärjestelmäympäristöltämme elastisuutta, aukottomuutta ja jatkuvaa ajantasaisuutta voidaksemme vastata asiakkaidemme odotuksiin. Asiat, joita meillä käsitellään ovat vaativia ja monenlaisten tunteiden sävyttämiä. Laitteiden ja työvälineiden tulee siksi toimia kaikissa olosuhteissa ja toisaalta apua tulee olla saatavilla niissä tilanteissa, kun tekniikka aiheuttaa haasteita. IT Specialistilla onkin kaikkien dittisläisten työn sujuvuuden, mielekkyyden ja asiakkaiden odotuksiin vastaamisen vuoksi erittäin arvokas ja tärkeä rooli.

Tässä tehtävässä toimit osana IT-tiimiä saaden kuitenkin oman vastuualueesi käyttäjätuen sekä työasema- ja sovellusylläpidon parista. Tehtäviisi kuuluu mm. työasemien, käyttöjärjestelmien ja sovellusten asennus ja ylläpito, työasemien tietoturvasta huolehtiminen sekä käyttäjien avustaminen erilaisten teknisten pulmien kanssa. Käytännössä tuet käyttäjiä kaikkien laitteiden kanssa, joista löytyy virtanappi, sekä niidenkin, joista ei löydy, mutta jotka ovat miellettävissä teknisiksi. Raudan rinnalla Windows-ympäristössä toimivat laitteemme sisältävät monenlaisia sovelluksia, joiden käytettävyysongelmat päätyvät ratkottavaksesi pöydällesi yhdessä muun tiimin kanssa.IT-infraamme kuuluu työasemien lisäksi palvelininfra ja verkot, joiden parissa pääset työskentelemään ja kehittymään oman mielenkiinnon ja taitotason mukaan, sekä AV-laitteet, puhelinjärjestelmät ja muut toimistojärjestelmät, jotka muodostavat keskeisen osan työnkuvastasi.

Ammatillisen osaamisesi lisäksi tarvitset hyviä hoksottimia, rauhallista ja kärsivällistä asennetta, sosiaalisia taitoja, joskus diplomatiaakin sekä luontaista taipumusta edesauttaa työkavereittesi arjen sujuvuutta omalla työlläsi ja huomioillasi. IT-tiimissä tavoitteemme ovat korkealla ja työskentelemme kunnianhimoisella otteella, mutta kuitenkin rennolla mielellä, joten huumorintajullekin on tarvetta.

Voisit viihtyä Dittiksellä, jos

  • pidät tavoitteesi korkealla ja suhtaudut intohimoisesti työhösi
  • aktiivinen vuorovaikutus kollegoiden kanssa tuntuu luontevalta
  • olet utelias ja aina avoin uuden oppimiselle ja muutokselle
  • dynaaminen ja nopealiikkeinen ympäristö tuntuu kotoisalta

Uskomme, että määrätietoisella ja uteliaalla asenteella sekä vahvalla palolla pääsee pitkälle. Monenlaiset persoonat sopivat joukkoomme, mutta olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että haastavaakin työtä voi tehdä korkeasta tavoitetasosta huolimatta myös inhimillisellä otteella.

Dittiksellä on hyvä olla ja kehittyä

Asiakkaat luottavat meihin.  Olemme koko pitkän historiamme ajan olleet asiakkaillemme se luotettu kumppani, jonka puoleen käännytään erityisesti niissä kaikkein vaativimmissa asioissa: suurissa yritysjärjestelyissä, monimutkaisten erimielisyyksien ratkaisemisessa ja muissa liiketoiminnan murrostilanteissa. Korkea tavoitetasomme yhdistettynä inhimillisyyteen – juuri ne samat asiat, jotka ohjaavat meitä sisäisesti - ovat avain myös tulevaisuuden asiakkaidemme parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen.

Autamme toisiamme kasvamaan. Kulttuurimme ytimessä on halumme olla suurten suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme paras neuvonantaja.  Olemme joukko määrätietoisia ja motivoituneita tekijöitä, joille huipulle tähtääminen on tärkeää.  Dittis onkin kasvualusta, jossa jokaisen on mahdollista saavuttaa oma potentiaalinsa muiden vahvalla tuella. Vaikka tiimityö on Dittiksellä kaiken ytimessä, panostamme jokaisen yksilölliseen kehittymis- ja urapolkuun. Työnantajana tärkein tavoitteemme onkin olla se paras paikka kehittyä – ei vain ammatillisesti, vaan ihmisenä laajemminkin.

Tehdään yhdessä. Kompaktin kokoisessa työyhteisössämme ei tunneta hierarkiaa tai turhaa byrokratiaa. Keskinäinen luottamus onkin yksi tärkeimpiä tekijöitä, joka ohjaa toimintaamme. Meillä nuoret tekijät pääsevät kohoamaan piinkoviksi ammattilaisiksi kokeneimpien konkareiden rinnalla työskennellen.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Potentiaalisi lisäksi olemme kiinnostuneita siitä, millainen kollega olisit. Kerro meille, mikä saa sinut innostumaan työssä – mihin suuntaan haluat kehittyä? Mitä sinä toisit mukanasi Dittikselle, entä mitä odotat yhteiseltä matkaltamme? Kerro siis meille!

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset muut relevantteina pitämäsi dokumentit viimeistään 26.9.2021 osoitteeseen careers@dittmar.fi otsikolla "IT Specialist". Aloitamme potentiaalisten kandidaattien haastattelemisen jo hakuaikana.

Lisätietoja hakuprosessista ja Dittiksen IT:stä saat Saara Vikholmilta seuraavasti:

  • Saara Vikholm (040 560 7241): ke 8.9. kello 11-12, ke 15.9. kello 11-12 ja to 23.9. kello 10-11

IT Specialist

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja