Skip to main content

IT Specialist K-ryhmään

IT SPECIALIST K-RYHMÄÄN

Tule mukaan inspiroivaan porukkaamme K Ryhmän Päivittäistavarakaupan IT-palveluihin ylläpitämään ja kehittämään uutta sähköisten näyttöjen konseptiamme!

Vastaamme K Ryhmän Päivittäistavarakaupan IT-palvelujen kehittämisestä ja jatkuvuudesta tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja osana K IT:n organisaatiota. Haemme IT Specialistia tiimiin, jonka vastuulla ovat päivittäistavarakauppojen kassajärjestelmä, maksamisen palvelut sekä sähköiset hinnannäytöt laajoine taustajärjestelmineen. Päivittäistavaraketjujamme ovat K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market ja Neste K.

IT Specialist -tehtävässä toimit osana kolmihenkistä pientiimiä IT Service Ownerin ja IT Product Ownerin apuna, itsenäisessä asiantuntijaroolissa. Tiimi vastaa sähköisten hinnannäyttöjemme kehityksestä ja jatkuvuudesta sekä mobiililaitteiden sovelluksista sähköisille hintanäytöille. Merkittävä osa tiimin erittäin liiketoimintakriittistä vastuualuetta ovat sähköisten näyttöjen taustajärjestelmänä toimivat mikropalvelut, joita hyödyntävät myös useat muut IT-järjestelmämme. Työ tehdään tiiviissä yhteistyössä kauppojemme, usean liiketoiminta- ja K IT-tiimin sekä IT-toimittajien kanssa.

Tehtäviisi olemme alustavasti suunnitelleet kuuluvan mm. seuraavia kokonaisuuksia:
• yhteistyö kauppojemme tukipalveluja hoitavien sisäisten ja ulkoisten tiimien kanssa
• sähköisten hinnannäyttöjen layoutien päivitystyössä teknisenä tukena toimiminen
• järjestelmäkehitykseen osallistuminen ja testaus
• sähköisten hinnannäyttöjen takuupalveluun liittyvät tehtävät

Etsimme tehtävään aktiivista tekijätyyppiä, jolla on soveltuva osaaminen ja koulutus (esimerkiksi AMK-tasoinen tekninen tai kaupallinen tutkinto) sekä parhaassa tapauksessa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:
• sähköisten näyttöratkaisuiden ja -sovellusten tuntemusta tai kykyä ja intoa perehtyä tähän teknologia-alueeseen nopealla aikataululla
• kykyä hahmottaa laajoja ja moniulotteisia kokonaisuuksia
• kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn myös paineen alla
• erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyvyn toimia yhteistyössä lukuisien sidosryhmien kanssa
• positiivisen, energisen ja ratkaisukeskeisen asenteen sekä uskallusta tarttua asioihin - ”minä hoidan”
• hyvät tiimityötaidot ja joustavan työotteen
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kokemus tai osaaminen seuraavista on lisäksi merkittävä etu: kaupan prosessit, IT-tukitehtävät ja toimittajaohjaus, tuotetiedot ja hinnoittelu, kassajärjestelmät, kaupan IT-infra, käsipäätteet, kokemus IT:n tai liiketoiminnan kehitystehtävistä sekä projektityöstä.

Tarjoamme sinulle:
• haastavan ja inspiroivan työkentän sähköisten hintanäyttöjen tuotannon ja kehityksen parissa
• sitoutuneen, motivoituneen ja osaavan tiimin tuen
• mahdollisuudet oman osaamisesi kasvattamiseen
• näköalapaikan päivittäistavarakauppojen digitalisoitumiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Laaksonen, p. 050 543 5641 maanantaina 17.5 klo 11-12 ja perjantaina 21.5 klo 8-9. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.5.2021 oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

---------------------
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K-ryhmä toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT Specialist K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 03.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti