Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IT Specialist kansainväliseen yritykseen

Etsitkö uusia haasteita ja haluaisit päästä syventämään osaamistasi monipuolisten teknisten tukitehtävien parissa? Haluaisitko päästä osaksi isoa kansainvälistä yritystä ja saada ympärillesi rennot, mutta asiantuntevat kollegat? Onko sinulla kokemusta teknisten haasteiden ratkomisesta, erilaisista asennustehtävistä ja loppukäyttäjätuesta, ja nautit niistä edelleen?

Mitä?

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja oma-aloitteista IT Specialistia työskentelemään monipuolisten teknisten tuki- ja asennustehtävien parissa heidän omassa sisäisessä IT-tuessa. Pääsääntöinen työskentelypisteesi tulee olemaan Helsingissä keskustassa, mutta käyt hoitamassa satunnaisesti tehtäviä myös toisessa toimipisteessä Helsingin seudulla. Työtehtäviisi kuuluvat yrityksen henkilökunnan tukeminen ja ohjeistaminen teknisissä asioissa, käyttäjähallinta, erilaisien vikatilanteiden ratkominen sekä tietokoneiden ja oheislaitteiden asentaminen. Katsomme eduksi myös osaamisen AV-laitteista (asentaminen/vianmääritys), sillä tulet työskentelemään myös näiden laitteiden parissa.

Tulet työllistymään osaksi asiantuntija työyhteisöä, mutta toimit asiakasyrityksemme ainoana IT tukihenkilönä Suomessa. Tämän vuoksi tulet saamaan pöydällesi vaihtelevia työtehtäviä ja aidon mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti IT-alan tehtävissä! Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla asiantuntija kaikessa, sillä sinulla on ammattitaitoisia kollegoita ulkomailla, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Toivomme, että tartut rohkeasti haastaviinkin tilanteisiin ja lähdet selvittelemään asioita yhdessä kollegoidesi kanssa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä halua työskennellä kansainvälisessä yrityksessä.

Kenelle?

Toivomme, että sinulta löytyisi jo kokemusta useamman vuoden ajalta IT-tukihenkilön työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta siten, että pystyt työskentelemään itsenäisessä roolissa. Katsomme kaikenlaisen vapaa-ajan harrastuneisuuden myös eduksi, joten kerrothan hakemuksessasi kattavasti, minkälaista osaamista sinulta löytyy. Olet kuitenkin edelleen aidosti halukas kehittymään IT-alalla ja laajentamaan osaamistasi joka päivä. Olet helposti lähestyttävä sekä iloinen persoona, ja osaat kääntää teknisiä asioita niin sanotusti kansankielelle. Toivomme, että sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva koulutus, mutta se ei ole täysin välttämättömyys, jos sinulle on kertynyt kattava osaaminen työelämän kautta.

Tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen (37,5h/vko) työsuhteen mielenkiintoisessa asiakasympäristössä. Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy, mutta tulet työllistymään suoraan asiakkaamme palkkalistoille. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen ja mukavat asiantuntijatiimin kollegat. Saat itsenäisen roolin ja siten pääset olemaan varmasti mukana hyvin monenlaisissa tehtävissä ja projekteissa! Työaika sijoittuu arkipäiville toimistoaikojen puitteisiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme:

  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/M365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, AV-laitteet ja verkkolaitteet)
  • Kokemusta AD-käyttäjähallinnasta
  • IT-alan tutkintoa/loppuvaiheen opintoja
  • Ongelmanratkaisukykyä sekä dokumentointitaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa yrityksessä
  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Kilpailukykyisen palkan ja luontaisedut (lounas & virike-etu)

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti, Julia Räsäseen.

Hae paikkaa viimeistään 20.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: julia.rasanen@barona.fi, 044 052 8889

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

IT Specialist kansainväliseen yritykseen

Barona IT
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus