Skip to main content

IT-tukihenkilö (2-3 paikkaa)

Haemme digipalveluiden asiakastukeen

IT-TUKIHENKILÖITÄ (2-3 paikkaa)
15.9.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan) toistaiseksi

Tehtävät ja edellytykset

Etsimme vahvistusta digipalveluiden asiakastukeen, lähituki-, Av- tai palvelupistetiimiin (1st line). Tiimit vastaavat asiakkaiden ensimmäisen tason tuesta. Tehtävät painottuvat akuutteihin ongelmanratkaisutilanteisiin, työasemahankintoihin, laite- ja sovellusasennuksiin sekä asiakkaan it/av-ympäristöjen käyttö- ja ylläpitoneuvontaan.

Edellytämme it-tukihenkilöiltä it-ongelmanratkaisutaitoja, etenkin Windows-ympäristössä. Edellytyksenä on kiinnostus asiakaspalvelutehtäviin ja päätelaiteneuvontaan. Lisäksi vaaditaan soveltuva It- tai Av-alan koulutus tai vastaavat taidot sekä kykyä kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Tehtävään voidaan sisällyttää asiakaskohtaisia toteutus- ja suunnittelutehtäviä. Arvostamme paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteista ja vastuullista työotetta.

Eduksesi on osaaminen/harrastuneisuus seuraavista: - linux- ja macOS- käyttöjärjestelmäympäristöt - ohjelmointitaidot - av-laitteistotuntemus, ohje- ja videotuotantokokemus - MS365 -sovellusympäristö

Mitä tarjoamme?

Osaava ja hyvinvoiva tiedeyhteisö

Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Lisäksi ohjattu taukoliikunta antaa työhösi energiaa. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa. 

Palkkaus

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV06. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 2450–2650 € riippuen osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi.

Hakeminen

Oletko hakemamme henkilö? Hae meille sähköisellä hakulomakkeella ja liitä hakemukseen:

1) Ansioluettelo (cv)
2) Motivaatiokirje

Hakemus tulee jättää viimeistään 15.8.2022 sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja antavat  8.8.2022 jälkeen Juha Alioravainen, asiakastuen päällikkö, puh. 050 428 0816, email: juha.n.alioravainen@jyu.fi ja Timo Korvola, atk-päällikkö, puh. 050 553 0972, email: timo.korvola@jyu.fi

Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu meihin!

Jyväskylän yliopiston Digipalvelut on vuonna 2007 perustettu IT-palveluyksikkö, jossa työskentelee noin 90 alan ammattilaista. Digipalvelut tuottaa ja kehittää yliopiston tarvitsemien IT-palveluiden lisäksi ratkaisuja ja palveluja myös muille asiakkaille lähinnä yliopisto- ja koulutussektorilla.

Asiakastuki-yksikkö vastaa yliopiston neuvonta- ja lähitukipalveluista sekä yhdessä tietotekniikkapalvelut-yksikön kanssa mm. keskitettyjen työasemaympäristöjen hallinnasta ja kehittämisestä. Tukiprosessit ovat vahvasti laajenemassa hybridiopetuksen AV- ja it -laitteistojen tukeen.


Jyväskylän yliopiston
 2600 asiantuntijan ja 14 700 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

www.jyu.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT-tukihenkilö (2-3 paikkaa)

Keski-Suomi
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti