Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IV-asentaja

Etsimme asiakkaallemme IV-asentajia pääkaupunkiseudulle!

Tehtäviin kuuluvat monipuoliset IV-alan tehtävät. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.
Tällä hetkellä kaikki kohteet ovat saneeraustyömaita, mutta kohteina voivat olla myös uudiskohteet.

Tehtävässä vaaditaan ilmastointialan koulutusta ja/tai vahvaa aikaisempaa kokemusta IV-urakoinnista ja mahdollisesti kokemusta myös muista IV-alan töistä. Hakijalla tulee olla voimassa B-ajokortti sekä työturvakortti. Etsimme tehtävään motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, jotka kykenevät itsenäiseen työntekoon. Hakemamme henkilö on myös asiakaspalveluhenkinen. Työntekijältä odotamme laadukasta työnjälkeä ja huolellisuutta työnteossa. Osassa työmaista vaaditaan kaikilta henkilöturvallisuusselvitykset, joten hakijalla tulisi olla nuhteeton tausta.

Tarjoamme:
- Vakituisen työpaikan ja kilpailukykyisen palkan.
- Hyvät, mukavat sekä alansa osaavat työkaverit.
- Ammattilaisille tarkoitetut työvaatteet, työkalut ja koneet.
- Työterveyspalvelut
- Mahdollisuuden lisäkouluttautua ja halutessaan mahdollisuuden tehdä myös muita IV-alan töitä asennuksien lisäksi.


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

 

IV-asentaja

Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus