Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IV-Huoltoasentaja

Etsimme asiakkaallemme IV-HUOLTOASENTAJAA teollisuusympäristöön vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon!

Työskentelet kiinteistöhuollon yksikössä ja työhösi kuuluu tehtaan talotekniikan kunnossapidon tehtävät rakentamisen ammattilaisen työparina. Työtehtäviisi lukeutuu IV-asennukset, vianetsintä ja korjaukset sekä ennakkohuollot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa IV-puolen koulutusta, aikaisempaa kokemusta teollisuuden IV-kunnossapidosta ja ilmanvaihdosta, itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisutaitoja. Hyvät yhteistyötaidot ovat tiimityöskentelyssä olennaiset. Eduksesi katsotaan kokemus prosessiteollisuudesta sekä rakentamisen puolelta.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

IV-Huoltoasentaja

71800 Siilinjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Suomen Terveysmaailma Oy
Oulu
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku