Skip to main content

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PKS Jakelulle osa-aikaista jakajaa Vantaalle.

Tehtävä sisältää kirjeiden, aikakauslehtien ja pienpakettien jakelua kotitalouksiin.

Toivomme uudelta työntekijältä ripeää ja motivoitunutta työotetta.  Lisäksi on eduksi, että sinulla on jo aiempaa kokemusta jakelutyöstä. Aiempi kokemus ei ole edellytys, vaan asenne ratkaisee!

Tarjoamme perehdytyksen tehtäviin. Työn voi mahdollisuuksien mukaan sovittaa omaan elämäntilanteesen sopivaksi. Työ on tuntipalkkaista, mutta jos suoriudut tehtävästä nopeammin, maksetaan sinulle kuitenkin sovittujen tuntien mukaisesti.

Tehtävässä vaaditaan ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Kilometrit korvataan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 8-18 välillä, oman aikataulun mukaan. Työtunnit sovittavissa tilanteesi huomioiden. Töitä tehdään 5 päivää viikossa (ma-pe) ja keskimääräinen työaika on 25-35h/vko.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakija työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!