Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Jakaja yöjakeluun,, Kouvolaan

Haemme osa-aikaiseen yötyöhön määräaikaisiin sekä vakituiseen työsuhteeseen

SANOMALEHDENJAKAJIA KOUVOLAAN

Oletko tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja olet työssäsi tarkka ja ripeä? Yöllä ulkona työskentelyn otat vastaan tervetulleena haasteena ja voimavarana.

Varhaisjakajana ilahdutat satoja ihmisiä päivittäin toimittamalla tärkeät tuotteet perille,

Työtä tehdään aamuyön tunteina 3-4 tuntia yössä pääosin 6+2 mallilla, eli kuutta työyötä seuraa aina kaksi vapaata ja viikon vapaayöt vaihtelevat eri viikkoina. Lehdet jaetaan asiakkaille myös viikonloppuisin. 

.
Varhaisjakajan perustuntipalkka yölisällä on työsuhteen alkaessa 10,11€/h. Oheisjakeluista maksetaan kappalekohtaiset korvaukset tuotteen mukaan. Oman auton käytöstä maksetaan veroton kilometrikorvaus, joka on 0,43€/km.

Jotta voisit liittyä yön kulkijoidemme joukkoon, sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias ja selvitä työstä joko suomen tai englannin kielellä. Auto ja ajokortti eivät ole välttämättömiä, mutta niistä on etua. 

Kokemuksesta on hyötyä, mutta järjestämme kattavan perehdytyksen, joten työstä selviää, kunhan sinulta löytyy reipasta mieltä ja positiivista asennetta. 

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.7.2021

Lisätietoja antaa Katriina Tuviala, puh. 040 530 2862, katriina.tuviala@posti.com ma-pe 10.00 – 14.00

​Lue lisää työstä careers.posti.com

  

Jätäthän hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 4.7.2021 mennessä, osoitteessa careers.posti.com

Everyone in Finland knows Posti but no so many people really know what Posti is all about. We have a history of nearly 400 years and we play an important role in making everyday life smoother. Posti is much more than just a service company and our portfolio is wider than you can even imagine. Explore!

Jakaja yöjakeluun,, Kouvolaan

Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus